Pages

maanantai 9. lokakuuta 2017

Blogi sulkeutuu

Valitettavasti tulen sulkemaan tämän blogini. Tuntuu aika raadolliselta tässä elämäntilanteessa, että eron toiset osapuolet lukevat mun henkilökohtaisia juttujani vaikka "anonyyminä" tätä blogia olen pitänyt.

Perustan uuden blogin kyllä ja jos sinua kiinnostaa tulla sitä seuraamaan, niin kommenttiboksiin vaan kommentti tai instagramiin mulle viestiä, laitan kutsun tulemaan. Voi vinkata myös jotain hyvää nimeä.12 kommenttia:

 1. Voi että :( Kiinnostaa arkijutut, kuntoilujutut ja muutenkin miten jaksat. Ollaan saman ikäisiä, ehkä ei samassa elämäntilanteessa, mutta samanmoisia taistelijoita kuitenkin :)

  VastaaPoista
 2. Harmi että lopetat, mutta toivottavasti pääsen "lukulistalle" tulevaan.

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 luulin päässeeni jo vähän yli, mutta mies oli tässä kotosalla lasten kanssa ja sormukseton sormi eikä mitään puheyhteyttä, niin romahdin taas. Kuinka niin haluaisin päästä tästä yli.

   Poista
 4. Voi Iiris. Olen niin pahoillani sinun puolestasi. Haluaisin ehdottomasti lukea ajatuksiasi jatkossakin, sillä sinä selviät kyllä!

  -Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna laita mulle viestiä instagramissa tai blogin FB-sivulle!

   Poista
 5. Kurjaa, että joudut lopettamaan blogin, mutta ymmärrän täysin. On varmaan tosi ahdistavaa, kun miehen uusi stalkkaa netissäkin. Olen seuraillut blogiasi vuosia ja myötäelänyt kuntoremontissa, vauvahaaveissa, kuopuksen raskausajassa jne. Jään varmasti miettimään, mitä teille kuuluu, joten toivottavasti pääsen sitten seuraamaan uuttakin blogia. Sain kyllä tässä vihdoin jokin aika sitten aikaiseksi liittyä instaankin seuraamaan.

  VastaaPoista
 6. Harmi että lopetat, mutta mielelläni seuraisin edelleen kirjoitteluasi. Meillä on samanikäiset esikoiset ja olenkin lueskellut blogiasi jo noin kahdeksan vuoden ajan.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille <3 <3

  Tilanne on kieltämättä ihan hirveä, luottamuksen menettämisen lisäksi tätä eropuintia on koko ajan ilmassa. Mies kokeilee rajojaan säännöllisesti, muutama hyvä päivä ja taas joku tyrmäysyritys. Alkaa tuntua, että minusta yritetään tehdä tässä syyllistä
  ja siksi bloggaaminen ja muu avoin sometus on pakko sulkea.

  VastaaPoista
 8. Hei! Kurja kuulla uutisista :( Voisitkohan laittaa uuden blogisi osoitteen kommentilla minun blogini puolelle? (Voit vaikka jättää tämän kommentin julkaisematta.) beibeberberi.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!