Pages

sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Epäonnea

Pitkästä aikaa! Ennen juhannusta alkanut raju kesäflunssa järjesti minulle jälkitaudiksi jonkun kurkkupaiseen tai mikä lieneekään... Flunssa on kestänyt kohta 2 viikkoa ja pikkuhiljaa parempaan päin. Kurkku alkoi sattumaan lauantaina ja tänään pääsen vihdoin lääkäriin sen kanssa. Tai en lääkäriin vaan hoitajan vastaanotolle ja labroihin.

Menneet kaksi viikkoa ovat olleet ihan hirveät. Olen ollut tosi kipeänä enkä ole jaksanut lapsille järjestää mitään ohjelmaa, onneksi anoppi ja appiukko ottivat viime viikolla loppuviikosta lapset hoitoon. Mieheni tekee heidän vessaan laatoitusta arki-iltaisin, joten oli se vähintä että ottavat isommat lapset hoitoon tässä tilanteessa.

Oikeastaan mun vapaat alkaa häämöttää loppuaan, palaan töihin elokuun alusta ja miehen loma alkaa vasta heinäkuun puolessa välissä eli emme sitten paljoa yhdessä lomailemaan. En ole yhtään jaksanut panostaa nyt sairastellessa syömisiin, pari viikkoa on mennyt nollalinjasta pudotuksen kanssa. Enkä ole jaksanut liikkumaan edes perus arkiliikuntaa, niin väsynyt olen ollut. Toivottavasti tämä kurkku nyt saadaan kuntoon, niin että pääsen taas liikkumaan ja touhuamaan.

Panacodilla ja Buranalla mennään! Kolmas sairasteluviikko alkakoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!