Pages

perjantai 2. kesäkuuta 2017

Viikko takana, tiputusta 3,1 kg

Epäröin tämän kuvan  laittamista blogiin, mutta toisaalta olen kyllä aika ylpeä. Tämä on siis esikoiseni tekele, jonka hän on kevään aikana tehnyt koulussa.

Meillä siis alkoi kesäloma. Tyttärellä keskiviikkona ja pojalla oli tänään viimeinen koulupäivä. Huomenna menemme koululle katsomaan kevätjuhlaa aamulla, ja minäkin pääsen siellä esiintymään, nimittäin sain kunnian oman MLL paikallisyhdistyksemme nimissä luovuttaa lähikoulumme hymypatsaat.

Toisaalta on mukavaa, että nyt on loma. Toisaalta jo nämä kaksi kotipäivää tyttären kanssa (vain lasten vanhemmat tietää mitä tarkoitan) ovat olleet aika haastavia. Järjestin neidille molempina päivinä kaveriseuraa, ja lopulta jouduin riitaisan viisivuotiaan draamaqueen-tyttäreni kanssa ottamaan yhteen kun leikkikaveri ei tehnytkään mitä hän halusi. Meillä on vähän turhankin sanavalmiita ja äkkipikaisia lapsia siis.
Mutta siis tekemistä on, ensi viikolla kaikenlaista ja loppuviikosta menen lasten kanssa partioleirille (jos säät vain ovat niin lämpöiset että pystymme nukkumaan ulkona). 15.6 mulla olisi kirjatentti ja sitä ennen piti olla valmiina aluemaantieteen kurssin harkkatyöt. No eivät ole, olen sairastanut koko toukokuun ja kaksi viimeistä viikkoa kulminoitu siihen, että taaperokin sairastui ja ei ole edes käynyt puistossa. Ahdistaa, mutta jos en ennen tenttiä saa valmiiksi, teen sen sitten kesän aikana.

Mutta hei se dieetti. Olen vedellyt siis superdieetin ohjeita hieman mukaillen. Maitorahkaan lisään turkkilaista jogurttia, jotta ei olisi niin pahaa, ja muuten aika pitkälle ihan sitä 250gr vihanneksia/100gr lihaa ohjeilla. Joskus aamulla otan siivun realia tai kauraleipää. Arvatkaas mitä.....:) Tai no otsikossahan se sanotaankin, en meinannut meinaan uskoa tulosta.
Yleensähän mulla ei näitä alkuturvotuksia ole ollut aikaisemmissa dieeteissä, joten tämä oli positiivinen yllätys.

Mutta painonpudotuksen lisäksi on myös muita tosi hyviä asioita. Sormien turvotus on hävinnyt kokonaan ja samalla on myös hävinnyt sormien nivelkivut. Levottomat jalatkaan eivät vaivaa enää yöllä, mikä on tosi käsittämätöntä. Ruokahalu on tietysti sairastelun (kova yskä) vuoksi ollut muutenkin vähän huono ja toisaalta en ole liikkunut, joten tietenkin paluu normaalin tilaan varmasti kyllä näkyy ruokahalussakin.

Suunta vaikuttaa kuitenkin hyvältä. Ja jotenkin päänupin sisällä tuntuu nyt paremmalta. Ei ole semmosta hirveää adrenaliinia tämän projektin suhteen, vaan tasainen olo syömisten ja muun tekemisen suhteen. Menneen talven jälkeen sitä tasaista oloa kyllä kaivataan, ennen syksyn töidenalkua ja niitä "todellisten" ruuhkavuosien alkamista.

2 kommenttia:

  1. Huima tiputus, siis viikossa?!? Onneksi olkoon! Noudatatko Fitfarmin Superdieettiä vai jotakin muuta?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kyllähän tuossa tuota nestepöhötystäkin oli, mutta toisella viikolla lähti myös 1,2 kiloa eli ihan hyvä vauhti. Joka kyllä hidastuu kun kaksinumeroisiin taas päästään (mikä varmaan käykin aika pian). Mulla on superdieetin ohjeet eli pääasiassa sitä mukaillen. Syön kuitenkin enemmän kananmunia ja rahkaan sekoitan myös ehkä 1/3 turkkilaista jogua, vähän millanen olo on. Nyt on edessä partioleiri ja dieettiä on vaikea noudattaa kirjaimellisesti, mutta jatkan heti leirin jälkeen.

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!