Pages

tiistai 11. huhtikuuta 2017

Täällä ollaan


Siis täällä ollaan. Anteeksi-anteeksi-anteeksi mä en ole kirjoittanut mitään kuulumisia!

Väänsin toissaviikon isohkoa, eli yli 10-sivuista esseetä tuulivoimasta ja nyt viimeisen viikon olen lukenut maantieteen 5op isoon tenttiin ja tehnyt siihen liittyvät harkkatyöt.

On ollut todella raskasta, käytännössä olen kaiken vapaa-ajan käyttänyt näihin ja ihan sieltä täältä pihistänyt pienen hetken jumpille. Tähän on myös liittynyt sosiaaliasian eteneminen ja unettomat yöt, kärsin siis yöheräilystä ja miehen kuorsaamisesta.

Yöllä ahdistaa omat ajatukset ja jalat on tosi levottomat, niin saattaa jäädä yöunet jopa 3-5 tuntiin, siinä on aika raskasta ollut hetkittäin keskittyä opiskeluihin.

Perheasiat meillä ei ole oikein edenneet mihinkään, mutta mitä omaa päätäni tutkiskelen, niin aika paljon mielessä pyörii se, millaista elämä olisi erillään ja yksin lasten kanssa, pärjäisinkö ja miten kaikki jutut menisi. Rehellisesti sanottuna siis näin ja olenhan mä koko viime vuodenkin tätä aika ajoin miettinyt, että ei mitään uutta ole.

Mutta katsotaan mitä tästä nyt tulee, sossulasta lupasivat jotain perheohjausta johon miehenkin olis pakko osallistua. Ilmapiiri kotosalla ei yleisesti ottaen mikään maailman lämpimin ole ja lasten puolesta harmittaa, mutta nyt on pakko vaan ollut keskittyä näihin opintoihin mikä on ollut vähän pelastuskin niihin ahdistaviin hetkiin kotona. Lasten isä oli työmatkalla viime viikolla ja meillä oli kyllä kotona aivan erilainen ilmapiiri, paljon rauhallisempi ja seesteisempi, mikä laittoi kyllä ajattelemaan asioita.

Treeneistä...

Mitä nyt polar flowsta katsoin, niin kyllä tässä on joka viikko tullut 2-3 treeniä tehtyä, oli ne sitten kävelylenkkiä tai zumbailua kotona. Eilen tein 30 minuutin combat treenin youtubesta illalla lasten mentyä nukkumaan. Eli pientä yritystä on. Mutta naamasta näkee että painoa on tullut ja olen kovin turvonneen oloinen.

Epäilen nyt kyllä ihan stressiä, kun en mielestäni edes mässyttele mitenkään erityisen paljon ja pääruokavaliohan menee vhh:na. Eikös stressi lisää kropan kortisolitasoja ja sitä kautta vaikuta jotenkin aineenvaihduntaan. Ja se väsymys kun se on jatkuvaa. Hitto kun lapset ei valvota niin sitten joku muu...

Pääsiäisenä mies lähtee keskimmäisen kanssa pohjoiseen ja mä saan miesvapaata kahden muun lapsen kanssa. Menemme äitikaverin ja hänen tyttönsä kanssa kylpylään ja muutakin kivaa on sovittu. Mukava tehdä tämmöisiä pieniä irtiottoja arjesta.

Blogi on ajatuksissa, mutta kun eilen yritin 5 kuvaa siirtää puhelimella ja tunnin yrittämisen jälkeen en ollut onnistunut niin luovutin. Instassa on kyllä päivittäin juttuja :-)

Tämmöinen lyhyt kirjoitus tällä kertaa. Palailen kyllä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!