Pages

torstai 8. syyskuuta 2016

Tanssin taikaa

Eilen sain järjestettyä itseni tanssitunnille. Hankalaksi meni kun mies lähti työmatkalle ja kolmelle lapselle pitäis löytyä hoito. Sain ratkaistua asian ja kiitos kummeille <3

Aloitin siis kansalaisopiston jazz-tanssin alkeisryhmässä. Meillä olisi ollut aikuisbalettiakin, mutta tykkään itse enemmän luovasta tanssista, jossa tanssija saa näyttää tunteitaan. Olemme keskimmäisen tytön kanssa katsoneetkin paljon jazz-koreografioita YouTubesta. Hän pitää kyllä baletista enemmän.

Tunnilla tehtiin (kai) ihan perus liikkeitä ja yhdistettynä yksinkertaisia sarjoja. Paitsi että meille ne oli tietysti vaikeita.

75 minuuttia ja kyllä siinä hiki tuli. Illalla kivisti vähän pohkeet. Tykkäsin kovin, enkä tajunnut kun siinä muutama nainen marmatti kun opettaja käytti tanssitermejä. Silleenhän niitä sitten oppii.

Peilistä kyllä tuijotti kamalan paksu tanssija ja tietenkään en ollut yhtään sen näköinen, mitä kuvitelmissani olen. Ehkä joskus sitten. Opettaja oli taas aivan ihana...

Keskikroppaa on edelleen pois pelistä. Toissapäivänä innostuin tekemään Pilatesta ja sitten olikin otettava särkylääke loppuillaksi sillä selkä otti tosi pahasti nokkiinsa. Se vaivaa ihan koko ajan ja en tiedä mihin menisin seuraavaksi. Lääkäriltä varmaan sais lihasrelaksantteja, mutta imetys... Elän toivossa, että tanssi auttaisi näihin vaivoihin, siinä kuitenkin liikutetaan paljon kroppaa.

Tänään sitten zumbaa, tykkään!

 

2 kommenttia:

  1. Hienoa tämä uusi tanssiharrastus :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi:) Tanssi on tosiaan vähän toisenlaista liikuntaa, vastapainoa ainakin kuntosalille. Lapsesta saakka olen tanssista tykännyt ja nyt voi sitten sitä nelikymppisenä jo kokeilla:)

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!