Pages

sunnuntai 21. elokuuta 2016

kesän viimeisiä viikkoja viedään

Tämän viikon treenit oli aika loppuviikkopainotteiset. Kävin maanantaina hierottavana ja seuraavat päivät koko selkäranka särkikin niin, että vedin särkylääkettä vaan. Vasta perjantaina oli ensimmäinen särytön päivä.

Tosiaan ensiksi hierottiin ja sen jälkeen menin istuma-asentoon ja mun kroppaa heilutettiin puolelta toiselle samalla kun sormilla irrotettiin jotain selkänikamia. Olin ottanut särkylääkettä (toisesta syystä, mun maitohinkit ei kestä tunnin päinmakuuta kovalla pöydällä) enkä oikein tuntenut siinä hieronnassa mitään. Mutta ne seuraavat päivät....

Ja kotiläksyksi sain paljon rangankiertoja joka päivälle. Niitä olen sitten tehnyt. Mulla on joku pitkä selkälihas jumissa ja se vetää niitä nikamia kieroon eikä oikein tahdo aueta se lihas. Siksi hoidetaan sekä nikamaa, että lihaksia. Tästä taitaa tulla aika kallis keikka. Jalatkin pitäisi hieroa, pakarat on jumissa ja kyllä tuon rullan kanssa saan etureidetkin sattumaan.

Loppuviikosta sitten liikuttiin. Pojan otin mukaani ja mentiin metsään ja poluille ajelemaan. Tyttären kanssa zumbattiin tänään. Mukavaa! Toisaalta kaipaan jo syksyn treenien alkamista! Kuntosalikortti astuu ens lauantaina voimaan ja kohtahan ne tanssitunnitkin alkaa.

Viime viikolla myös alkoi mun esikoisella koulu. Ihan hurjaa se oli ja jo toisena päivänä poju käveli yksinään. Loppuviikosta alkoikin jo kuulla harmitusta, että sinne on pakko mennä ja ainakaan iltapäiväkerhoon hän ei halua mennä. Mielelläni pitäisin kotona minäkin, mutta kun pitäis opiskella...ja kun pojalla ei niitä kavereita ole kertynyt, niin jospa sieltä sitten. Meillä kyllä alkaa pian partiokin, poika aloittaa sudenpennuissa ja mä sitten perhepartiossa. Ehkä sieltä löytyy samanhenkisiä lapsia.

Syksyn uusi rutiini eli paluu kerta viikkoon ruokaostoksiin on käynnistynyt. Ensimmäinen keikka oli myös viime viikolla.

Kävin Lidlissä ostamassa todella reilut viikon sapuskat ja siihen päälle pojan synttäriherkut. Hintaa koko tälle täydelle kärrylliselle tuli 110 euroa. Eipä yksikään muu ruokakauppa voi pistää paremmaksi!

Tässä on reilusti lihaa, hedelmiä, vihanneksia ja tuoretiskiltä leipää, maitotuotteita (paitsi maitoa) jne.

Jotenkin se helpottaakin elämää kun ne ruokaostokset on tehty. Ei tarvitse miettiä kaupassa juoksemista vaan tekee ruoan siitä mitä kaapista löytyy.

Eilen kävin hakemassa myös free range munia kolme kennollista ja suoraan tuottajalta possunlihaa, naudanpihvejä sekä yhden kukon!! Siitäkin riittää joksikin aikaa.

 

Kävin muuten puntarillakin. Kesän aikana on ehkä yksi kilo tullut takaisin niistä mitä keväällä sain tiputettua. Ei ollut paha. Toisaalta olen syönyt todella vähän kesällä ja sen vähänkin vähän napostellen. Nyt kun arki käynnistyy ja saan rutiinit taas kuntoon, niin se oma syöminenkin taas paranee.

Mulla on aika selkeät suunnitelmat nyt perheen ruokkimiseen ja aionkin sunnuntaisin tehdä seuraavan viikon ruoat mahdollisimman pitkälle.

 

 

 

Liikuntateemaisilla lasten synttäreillä oli kaikilla muilla, paitsi synttärisankarilla hauskaa. Jälkeenpäin selvisi, että hän ei osallistunut liikuntaleikkeihin, koska ei halunnut liikuntateemaa. Ah nämä 7-vuotiaat..... Olisi voinut sanoa mielipiteensä Silloin kun varasin paikkaa. No, seitsemänvuotiaalle tuntuu keskimääräisesti olevan aika hankalaa muutenkin. Pikkumurrosikä. Onneks herkut maistui.
Kiitos kaikille kyselyyn vastanneista! Olenkin mietiskellyt postausta jo ainakin miehen ja naisen laihduttamisen eroista. Jojoileeko miehet ja kuinka herkästi miehet menee säästöliekille vs. naiset. Katsoin tänään Jutta ja superdieetit-sarjaa. Olin ihan todella iloinen siinä esiintyneen 24-vuotiaan pojan laihdutustuloksesta. Kun hän lopuksi totesi, että elämä on niin paljon helpompaa! Niin se onkin, paikat ei kremppaa ja jaksaa arkea paljon paremmin! Ja tuon ikäisellä kaikki on edessä. Toivottavasti pysyy jatkossakin kunnossa!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!