Pages

sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

What to do with my hair

Tässä jo tovin käynyt pientä hiuskriisiä. Tykkään kalastajan vaimon blogista, tyylistä ja hiuksista todella paljon, mutta surukseni huomaan, että kaikki ei vaan käy mulle. Raskauksien jälkeen multa on tippunut paljon tukkaa ohimoilta ja otsasta, joka nyt on kasvanut hissukseen takaisin aika hentoisena ja taitaa hiusrajakin vähän olla noussutNiinkun tuosta pulisongilta näkyykin.

Minusta tuntuu, että lettikampaukset sopii parhaiten hoikille/voimakkaille kasvoille. Itsellä tulee olo, että kun tukka on vedetty taakse niin kasvot näyttää entistä pönäkämmiltä ja kaikki kaksoisleuasta alkaen näkyy selvästi.

Kasvoihin voi vaikuttaa loppujen lopuksi aika vähän. Ja vähän epäilen, että vaikka onnistuisin laihduttamaan, niin eiköhän ne kasvot vaan roiku entistä enemmän sen jälkeen.

 

Ja se väri.... Miksei sitä voi olla tyytyväinen omaansa? Mulla oli kauniit vaaleat raidat, mutta kun juurikasvu tuli tosi nopeasti niin tehtiin kaverin kanssa vähän lisää harvoja raitoja. No juurikasvu peittyi ja itse hermostuin kun tukka oli "niin vaalea" eli omatekemät raidat oli aika valkoiset. Huoh... Kai sitä pitäis vaan säännöllisesti käydä kampaajalla jos olis rahaa.

Ostin nyt tuommoista shampooväriä, jolla vähän taitan raitoja ja juurikasvun erotusta piiloon, yrittäen silti pitää ne raidat näkyvissä kun tykkään tuosta vaihtelusta.

En tiedä yhtään mitä tehdä tukan kanssa, pitkä vai lyhyt vaalea vai tumma. Harmaitahan mun oikeasti tummassa tukassa jo valitettavasti on enenevässä määrin että värjäyskierteestä tuskin pääsen eroon.

Auki se on aina yhtä nätti, mutta mä en viihdy aukinaisen kanssa ollenkaan. En tiedä siis mitä tehdä. Nyt viime kampaajalla leikattiin joo kerrostaen, mutta silti...

Ohhhh.. Meidän esikoinen vihdoin pääsi isovanhempien mökille, tämä tietenkin vaati pienimuotoisen "hermoromahduksen". Ihan oikeasti meni hermot jatkuvaan räyhäämiseen ja nahisteluun heti kun tuli ensimmäinen kotipäivä.

Aina kun jaksan kehittää ohjelmaa ja leikittää, niin menee hyvin, mutta kun itse väsähtää lapset reagoi tietenkin ja on sota käynnissä. Joskus mietin, että olen tainnut päästä aika helpolla (tai mulla on ollut helpot lapset) koska vasta nyt huomaan tämän väsymisen. No nyt on sitten pari rauhallisempaa päivää tiedossa.

Ensi viikolla oli tarkoitus mennä lasten kanssa telttailemaan leirintäalueelle, nyt vähän näyttää sääennuste pahalta.

Mutta palaan asiaan, tukka. Mitä ihmettä tälle pitäis tehdä? Tykkään lämpöisestä ruskeasta ja vaaleista raidoista. Kalastajan vaimon uusimmat tukkakuvat on niin <3

 

2 kommenttia:

  1. Hyvin sopii sinulle ainakin tukka auki. Letitkin näyttää nätiltä. Kalastajan vaimon vaatteet on myös kauniita, mutta minun päällä tuskin näyttäisivät hyvälle. Paras löytää vain itselle sopiva tyyli ja olla tyytyväinen siihen.

    VastaaPoista
  2. Kivan näköiset on niin auki kuin letilläkin :)

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!