Pages

maanantai 25. heinäkuuta 2016

Untitled

Terveiset kesäisestä etelä-Suomesta:)

Palattiin kotiin telttailemasta ja nyt näyttää siltä, että ehkä pääsemme vielä purjehtimaan (koko perhe). Toki heinäkuu alkaa olemaan ohi, mutta koska perheemme lomankin on näin "myöhässä" niin kai se on parempi myöhään kun ei ollenkaan.

Hassulta tuntuu kaiken kaikkiaan kuitenkin kun pojalla alkaa koulu. Se on deadline eikä se jousta kuten päivähoidon aloitus aina ennen on joustanut. Taas yksi kesä takana ja ensi kesää mä vietänkin jo nelikymppisenä, mikä tuntuu kyllä todella oudolta. Viimeiset 10 vuotta on menneet vauhdilla kun nuo lapset on elämää täydentäneet.

En ole treenannut juuri ollenkaan. Päivät menevät nyt marjastaessa, rannalla löhötessä ja venettä laitellessa. Ja kyllähän tämä pihakin vähän vaatii ylläpitoa.

Syksyn ohjelmaa olen nyt sumplinut ja olis tarkoitus aloittaa kaks ohjattua tanssituntia sekä yks jooga/Mind&body kansalaisopistossa (kunhan vaan ehdin ilmoittautumaan, nuo tunnit menee tosi nopeasti täyteen). Kuntosalikortin otan taas eri salille ja aion käydä ainakin sen kerran viikossa salilla. Luulen, ettei enempää tule, ehkä jotain kotitreenejä jos en noille tunneille mahdu. Tuntuu ihan hyvältä ja toivottavasti saan revittyä itseni aina lähtemään sinne tunnille. Lapsille on tulossa myös paljon harrastuksia (yritän saada tytön tanssin lisäksi myös akrobatiaryhmään ja ehkä jatkaa jalkapalloakin, poika aloittaa partion jalkapallon kaveriksi). Kovin olen yrittänyt keskittää menoja niin, että selviää mahdollisimman vähällä ajamisella, saas nähdä. Ihan hyvät fiilikset:)

 

Rantsussa on tullut oltua, eilen lasten kanssa viitisen tuntia ja tänäänkin pari. Väriä on tullut reippaasti ja kyllähän se läski ruskeampana näyttää vähän paremmalta.

Uus polkupyöräkin odottaa asentamista. XXL:stä kotiutui mulle siis kunnon pyörä vanhan hyvin palveleen scottin tilalle (kyllä tuli varmaan 5000 km ellei reilusti ylikin sillä poljettua...ehkä jopa 10 000). Uuteen fillariin otan nyt matkamittarin ja Lidlistä hommasin hienon punaisen pilvikypärän. Kai sitä saa kotiäitikin vähän hassutella:)

 

Tämä kotiäiti elää nyt muuten ilman puhelinta. Aktiivinen ote lasten kanssa johti siihen, että melontaretkellä putosin mereen könytessäni kajakkiin ja puhelin oli tietenkin taskussa. Nyt sitten hakusessa käytetty samanlainen ja voin kertoa, että loma-aikaan ei paljoa porukkaa eikä myyjiä saa kiinni. En raaskis millään ostaa uutta. Mutta ihan kivaa olla puhelinten, nyt jo neljättä päivää!

Tänä kesänä olen kyllä kokenut myös aika kammottavaa (ehkä henkistä) yksinäisyyttä. En ole varma, mutta viime kesänä saattoi olla vähän sama tilanne, olin vaan väsynyt pikkuvauvan äiti, joten ei paljoa muistikuvia.

On tuntunut olevan paljon päiviä, kun ei ole ketään kenelle soittaa tai pyytää seuraa. Ja kun olen pyytänyt niin ei ole sopinut. Toobigtobeme-blogin Anna kirjoitti joskus perheenäidin yksinäisyydestä ja nyt tajuan mitä hän tarkoitti. Vaikka olen sosiaalinen ja mukana monessa, paljon tuttuja, niin ystäviä ei montaa ole ja näköjään tässä iässä uusien ystävyyssuhteiden luominen ei vaan oikein tahdo onnistua, kun kaikilla on jo oma elämä ja kiireet.

No sitä ei auta murehtia, on elettävä niillä korteilla mitkä on saanut ja kohtahan alkaakin taas arki. Mutta edelleen tulee niitä hetkiä, kun antais mitä vaan että olis joku juttelukaveri tai vaikka terassikaveri.

Niin ja tietenkin, mitä enemmän on tekemistä, sitä vähemmän on aikaa ajattelemiselle. Kuvassa mun tomaattikasvustoni, saa nähdä millaisen sadon lopulta saan!

Laitoin tuonne palkkiin vähän kyselyä. On tuntunut pitkään jo, että monet fitness-blogit on murroksessa, elämäntapamuutosblogit lopettaneet tai aiheet loppunetet ja itseäkin mietityttää että mistä sitä sitten syksyllä kirjoittaisi, varsinkin jos treenitkin muuttuu ohjattuun suuntaan. Saa antaa kyllä kommenttilaatikkoonkin ideoita ja muutenkin antaa palautetta, jos blogi tuntuu tylsistyneen (miusta esimerkiks fitfashionin monet blogit on muuttuneet ihan oudoiksi) tai muutenkin, ihan mitä vaan:)

Aurinkoa ja iloa teille <3

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!