Pages

maanantai 6. kesäkuuta 2016

Täystyrmäys

Eilinen päivä osoittautui kyllä täydelliseksi flopiksi! Mietin, että onko tässä nyt joku karman laki vai miksi kaikki kääntyy minua vastaan.

Päivä meni muuten ok, mutta iltapäivällä avoimen yliopiston tiedote siitä, ettei ympäristötieteen verkko-opintoja enää jatkossa järjestetä ja se tutkintoväyläkin (mihin tähtäsin) lakkautetaan ensi talvena. Vielä huhtikuussa mulle lupailtiin, että pääsen ensi syksynä aloitettavaan verkko-opiskeluryhmään vaikka ilmottauduinkin tähän 15/16 porukkaan (jotta pääsin innostuksissani tekemään kursseja etukäteen). No ryhmää ei tule, jatko-opintoja ei voi enää suorittaa. Mun suunnittelemani tie on siis poikki. Toki saan itsenäisesti vielä suorittaa nää opinnot, mihin ilmoittauduin...

Illalla sitten meidän puistotäti ilmoitti muutoksista puistotoiminnassa ensi syksynä, joka johtaa siihen että puisto on auki ain 2-3 päivänä viikossa (vuoroviikoin) koska puistotädeille järjestetään kokopäiväpaikat ja sitten vuorottelevat kahden puiston väliä. Tämä on todellinen pommi, ei tämmöistä käytäntöä ole koskaan ollut täällä ja jos tästä olisi hieman aikaisemmin tiedotettu (esimerkiksi huhtikuussa), niin olisin hakenut tytöille puolipäovähoitopaikkaa jotta ehdin opiskella aamupäivät. Nythän laskin puiston varaan aika paljon.

Nyt on joku kyllä todella vastaan minun tulevaisuudenhaaveita. Olen aika down!


2 kommenttia:

  1. Jopas oli kökköjä uutisia! Nyt uusia suunnitelmia opintojen suhteen. Taitaa olla näitä säästöjä tämä puistotouhu, ikävää perheille.

    VastaaPoista
  2. Säästöjä molemmat! Ja liittyy irtisanomisiakin molempiin! Todella harmillista,nettä asiasta tiedotetaan aivan viime tingassa kun ajattelee että minullakin oli syksylle selvät suunnitelmat ja nyt kaikki menee uusiksi:(

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!