Pages

torstai 9. kesäkuuta 2016

Kyllä tämä tästä, eiks vaan?Kuten kuvasta näkyy, harjoittelen joka päivä. Tekniikassa on hiomista, nytkin näen kuvasta että huonosti asetetut kädet enkä pääse tasapainoon vaikka kuinka yritän ja peppu nojautuu seinään.

Tänään oikeastaan sain kunnolla molemmat jalat ylös ja pääsin yrittämään niitä irti tuosta nojausseinästä, muutaman sekunnin aina sainkin pidettyä eli jee!!

Molemmat lapset tietenkin tuli sanomaan, että ei susta äiti ole mihinkään kun sä nojaat vaan seinään. Mulle sekin on jo iso juttu, että uskallan edes nousta pään päälle. Tehkööt perässä, pyh!

Itse olen tosi ylpeä jo tästäkin saavutuksesta. Mä en ole koskaan osannut seistä näin edes seinää vasten, aina olen pelännyt, nyt en enää eli hyvä minä!


Juhlittiin appiukon 76 synttäriä viikolla, tein tämmöisen ex-tempore juustokakun vaniljavaahdosta ja tuorejuustosta sekä mansikkasoseesta. Ei se nyt kummoinen makuisen ollut, mutta meni kyllä aika vauhdilla, herkkusuita nuo suvun miehet! 

Söin pari pizzasliceakin samana päivänä ja pelkäsin jo kovia turvotuksia, mutta ei niitä tullutkaan, ehkä tässä uskaltaa vähän höllätä noiden hiilareiden kanssa. 

Nuo aikaisemman bloggaukseeni jutut on edelleen täysin avoinna. Onneksi eräs paikallinen poliitikko yrittää selvittää tuota puistotoiminnan juttua, yliopiston asioille en voi mitään koska sieltä on vaan rahat loppu. Onneksi jotain vaihtoehtoja on ja täytyy niitä miettiä sitten myöhemmin, se on nyt kuitenkin selvää etten tutkintoa sieltä tule saamaan ja täytyy kääntää katse ehkä tuonne Helsingin yliopiston suuntaan. Mulla kun on alempi yliopistotutkinto, niin luontevampaa olisi mennä suoraan maisteriohjelmaan (en halua kuitenkaan oman alani ja se vaatii näitä lisäopintoja että minut edes sinne hyväksytään). Pitkä matka sinne kuitenkin on, minään vasta teen perusopintoja..

En ole juurikaan sporttailut ulkosalla. Mulla on vieläkin hengityksen kanssa ongelmia, eli vähänkin sykkeiden noustessa tuntuu kuin keuhkoihin tulis tulppa. En saa hengitettyä keuhkoja täyteen enkä tiedä mistä se johtuu. Joten en uskalla mitään mäkijuoksuja enkä juoksua oikeastaan ollenkaan, mäen kiipeäminen kävellenkin on vähän niin ja näin.

Sisällä ollaan sitten tyttären kanssa (ja ilman) zumbailtu, kahvakuulailtu ja YouTubesta satunnaisia pätkiä jumppailtu. Miehellä on Kuntosaliketju E:n kortti ja sielläkin on virtuaalitunteja, mutta en ole vielä niitä ehtinyt kokeilemaan. Liikunta kyllä tuntuu hyvältä, vähän ehkä mietin että miten lihakset kun en käy salilla.

Vähän siinä joutuu kyllä vauvaa varomaan, hän tykkää myös osallistua ja pyörii sitten jaloissa.

Jalat on myös oudon kipeät. Toissaipäivänä kramppasi vasemman jalan pohje tosi pahasti ja on ollut siitä saakka kipeä, eilen sitten alkoi oikeassa jalassa penikkataudin oireita. Vähän veikkaan, että uusi mattomme on liian liukas ja jumppailut sen päällä on kostautuneet. No nyt on molemmat jalat kipeänä sitten.

Muuten elämä rullaa omaan tasaiseen tahtiinsa. Eilen hain kirjastosta sen Jaakkolan Hornonidieetti-kirjan ja selasin sitä jo vähän (ehkä vähän kyllä huuhaalta vaikutti, mutta katsotaan luen sen kuitenkin kunnolla). Lapset käy vielä puistossa ja hoidossa aamupäivät. Kummallisen väsyneitä on kyllä meidän perheen ainakin kaikki tytöt, tuntuu ettei ketään meinaa aamuisin saada ylös. Samalla ollaan vähän nuhaisia ja keskimmäisellä joku pieni ykätautikin käväisi alkuviikosta. Siis itsekin olen väsynyt tietty, viikonloppuna nukuin kymmeneen ja tuntui ettei se auttanut yhtään.

Ai niin, uskaltauduin mä puntarillekin. -200 grammaa oli ja oikeasti luku on vähän suurempikin. Mutta olisko tää nyt joku 3 viikon tulos, että aika hissuksiin mennään nyt kun olen kaloreita nostanut. Nyt se kokonaistulos on kai 4,2 kg. Pelkäsin kyllä plussatulosta, mutta kai tämä nyt kertoo etten mä kovin isolla säästöliekillä sittenkään taida käydä. Toivottavasti tää etenee nyt näin, stressittä. Kyllä tuo salin tauottaminen tekee hyvää, kunhan muistaa muuten liikkua. Pian onkin Juhannus!

1 kommentti:

  1. Ota haaste vastaan: http://itsensapiiskuri.blogspot.fi/2016/06/kesan-liikuntahaaste-bloggaajille.html

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!