Pages

torstai 23. kesäkuuta 2016

Juhannus, keskikesä

Kesän huipennus, eli juhannus edessä! Meillä tänään lapsilla viimeiset liikuntakerhot/puistot/päiväkodit ja illalla hyppäämme laivaan anopin ja appiukon kanssa. Saa nähdä, kuinka levollista tulee olemaan. Itse olen vähän väsynyt, on tullut vähän valvoskeltua. Taidan illempana vielä käydä lenksulla (Kalastajan vaimo käyttää tuota termiä, musta se on ihana) ennen lähtöä. Käykää muuten katsomassa MTV Katsomosta viimeisin Kalastajan Vaimon jakso fitnesspäiväkirjoista. Oli niin ihana, kauniit maisemat ja elämänviisauksia, että piti ihan miehellekin sitä näyttää. On se Norja aika huikean kaunis maa!

Muuten vietämme Juhannusta kotona. Terassiprojekti jakautuu niin, että mies tekee ja minä pidän lapset pois kotoa/jaloista. Ajatus on lähteä veneilemään Juhannuspäivänä, saimme kutsun tyttären puistokaverin äidiltä heidän mökille. Katsotaan, jännittää vähän yksin lähteä noiden kanssa.

Uskaltauduin vaa'allekin nyt maanantaina. Kahdessa viikossa oli paino tippunut 300 grammaa, eli tosi vähän mutta toisaalta siihen nähden edelleen, että olen syönyt hyvin ja rennosti (aika monena päivänä on unohtunut kirjata syömisiäkin) niin miinusmerkkinen tulos kuitenkin. Pikkuhiljaa alaspäin, ehkä vähän kuitenkin nopeampi tahti ei haittaisi kun laskin että aika monta vuotta menee tätä vauhtia normaalipainoon pääsemisessä.

Vähän olen allapäin ollut edelleen, mutta yritän pitää lippua korkealla. Syksyllä onneks tulee lisäapua ja muutenkin elämässä isoja muutoksia.

Nyt viimeiset treenit, suihkuun ja pakkaamaan! Oikein Mukavaa ja Rentouttavaa Juhannusta kaikille!

 

2 kommenttia:

  1. Isoja muutoksia....!! Ei kai vaan... *vauva* (kuiskaa hän, ihan hiljaa). Hurjasti haleja ja onnea jos näin on!! Meillä syntyi tämä meidän viitonen juuri ja vaikka väsyttää niin on kyllä ihanaa! Neitin paino ei nouse toivotusti, joten hän saa vastiketta äidin maidon lisäksi, vähän jännittää miten imetyksen käy.... Mutta ihanaa on!!

    terkuin SanniS

    VastaaPoista
  2. Voi Sanni, ei valitettavasti nyt kyllä ole vauvaa. Enkä usko, että tuleekaan, mies kun ei suostu enää edes puhumaan asiasta. Muita isoja muutoksia on kyllä tulossa.

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!