Pages

keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Siitepölyt ja jaksaminen

Mulla pyörii päässä koko ajan aiheita, joista pitäisi blogata ja yhden aloituksenkin tein. Nyt on vaan ollut jotenkin sairastelun vuoksi jaksaminen ihan nollissa ja jotenkin tosi kiireistä. Olen myös pyhittänyt aikaa lapsille.
Viimeks tänään keskimmäisen puistossa oli aamupäivällä äitienpäiväesitys, jonka jälkeen kiireessä hoidin laskuasioita ja haettuani tytön puistosta syötin hänet  ja lähdettiin samantien pyörällä rantapuistoon. Meidän likka jaksoi pienellä 12 tuuman pyörällä polkea 6 km josta iso osa oli mäkistä. Ja itsekin jaksoin vetää tuota kärryä astmapiipun voimalla. Niin. Se astmapiippu! Mullahan alkoi se flunssa reilut 2 viikkoa sitten ja pikkuhiljaa alkaa yskä olemaan ohitse ja kai tuo poskiontelontulehduskin tiuhalla nenäkannun käytöllä paranee. Oon ollut silti todella voipunut. Joudun käyttämään astmalääkettä nyt tupla-annoksella ja käytän myös erikseen avaavaa lääkettä päivittäin, mikä on todella harvinaista. En oikein tiedä mistä tämä johtuu, onko flunssan jälkimaininkeja vai vaivaako siitepölyt 6 vuoden tauon jälkeen. Meillä ei paikallisessa tk:ssa ole minkäänlaista astmahoitajaa tai astmasta tietävää lääkäriä ja aikoinaan avun sainkin sairaanhoitopiirin astmapolilta. Eli en oikein edes tiedä, mihin pitäisi mennä. Reseptit toki olen uusituttanut terkkarissa, mutta sen enempää en ole apua saanut.

Täytyy kuitenkin varata aika poskionteloiden katsomiseen, sillä jos siellä on tulehdus niin väsyttäähän sekin.

Tästä epämääräisestä voinnista johtuen olen iltaisin niin väsynyt, etten edes ole jaksanut ajatella bloggaamista. Ruokailut on menneet ihan ok, vapun jälkeen vaaka näytti +2kg joten jätin sen tuloksen merkkaamatta. Katsotaan ens maanantaina uus tulos. Liikuntaakaan en ole jaksanut paria joogaa ja peruspyöräilyä lukuunottamatta. Ja tottakai tämä väsymys vie mielenkin maahan. Onneksi on aivan upeat sääs ja aion nyt hankkia kesän ensimmäisen rusketuksen! Ja on me vähän pihahommia saatu tehtyä. Pääasiassa tekis mieli kuitenkin vain levätä ja maata. Taidankin laittaa riippumaton:)
Mun rakas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!