Pages

lauantai 7. toukokuuta 2016

Salilla

Uskaltauduin salille nyt. Likan tanssitunti jne. Jonkunlainen yksijakoinen treeni ja penkkipunnerrusta 40/45 kilolla sarjaa. Siitä sitten eteenpäin. Hiki tuli vaikka meni vain nelisenkymmentä minuuttia. Jalat olikin toissapäiväisestä kahvakuulaamisesta vähän kipeät joten ne jäi nyt treenaamatta.

Olo on ihan fine eli josko tämä flunssa nyt hellittäisi. Pienimmästä prinsessasta ei ole hellittänyt ja on käyty jo pari kertaa korvatarkastuksessa. Mitään vaan ei sieltä korvista löytynyt.

Mun piti tehdä teille videopostaus mun uusimmasta rakkaasta, eli höyrypesurista. Mutta siitä hajosi juuri varsi ja taisin ehkä viidettä kertaa käyttää sitä. Tämä ei ollut kylläkään se ostos-tv:n malli vaan joku ihan muu. Eikä voi valittaakaan kun myyjää ei ole enää olemassakaan. Mutta siis nyt, kun meillä on laattaa koko iso keittiö-olkkari-eteinen alue, niin höyrypesuri on ihan paras! Ei yhtään ylimääräisiä kemikaaleja tähän huusholliin ja puhdasta tulee, jopa helpommin (ja nopeammin) mitä mopilla.

Tuosta salista, nyt tuntui jotenkin miellyttävämmltä mennä kun tiesin ettei ole pakko. Tai niin, ettei ole se keskiviikko, perjantai tai lauantai kun mun pitäisi suorittaa joku osa mun kolmijakoisesta ohjelmasta, ihan varmasti palaan salin pariin taas joskus säännöllisesti, mutta ei nyt.

Aamulla joogasin, kuten eilen ja toissapävänä. Jos en muuta ehdi, niin 5 aurinkotervehdystä ja kroppa on hereillä. Sen ihan tuntee kirjaimellisesti kun lihakset lämpenee ja venyy, suosittelen kyllä lämpimästi.

Lounaani kuvassa eli vihanneksia ja pari pihviä, ripaus aiolia päälle. Lapsille lupasin leipoa vielä suklaakeksejä kun auttoivat niin reippaasti siivoamisessa. Kesä on muuten tullut, rakkaat vanhat naapurimme jotka viettävät talven Espanjassa, ovat tulleet Suomeen. Aina kun heillä käy, iskee ikävä vanhaan kotiin. Joskus kirjoitan postauksen tästä uudesta kodistamme. On monenlaisia mietteitä.

Aurinkoa!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!