Pages

lauantai 21. toukokuuta 2016

Sairastelut vol. 2

Kyllästyin tähän jatkuvaan tukkoisuuteen ja hengenahdistukseen. Joten menin sitten Tyksin päivystykseen. Oman kuntamme päivystykseen ei pääse ellei tule pää kainalossa (ja tämä ei ole vitsi!). 

Kun henki ei kulje (tuntuu kuin vanne kiertäis rintakehää ja siinä päällä painava kivi) ja perusolotila on vaan "ihan poikki". Ja tottakai lasten isällä oli työkemut taas eilen eli mun vastuulla hela hoito. Ei jaksais siis sängystä nousta.

No, diagnoosi oli siitepölyallergia. Eipä tullut mieleenkään kun en siitä ole kärsinyt viiteen vuoteen, että se tämmöistä vois aiheuttaa. Sain nyt suun kautta otettavan kortisonikuurin ja antihistamiinia näiden syömieni astmalääkkeiden (symbicort, ventoline, nasonex) lisäksi. Jospa tämä tästä... Ens viikolla olis lasten kevätjuhlia ja ties mitä eli pitäisi jaksaa koko viikko kahlata läpi. Miten mukava olisi olla terve ja hyvinvoiva kuten joskus lapsena! Ehkä joskus taas. Joka tapauksessa eilen ja tänään en ole pysynyt ruokavaliossa. Alkuviikon punnituksessa oli -200 grammaa edelliseen ja alempanakin olen käynyt. 


2 kommenttia:

  1. Tukkoisuutta täälläkim. Mulla lopulta sitten auttoi apteekin allergialääkkeet, vaikken koskaan ole esim. siitepölyallergiadiagnoosia saanutkaan. Kevät on joka vuosi paha ja tänä vuonna erityisen.

    Onko sulla yhtään helpottanut olo?

    VastaaPoista
  2. Kiitos kysymästä! Kun ei ole päivityksiä tullut niin aika vähän on olo mennyt paremmaksi! Jaksan jo sisällä touhuilla ja vähän pihassa mutta mäen ylös kiipeäminen on vähän niin ja näin. Syön nyt suun kautta kortisonia astmalääkkeiden lisäksi ja se valvottaa! Yöt on ihan kamalia (tai miten En kukakin ajattelee) kun vois parin tunnin unilla vetää! Todella ihmeellinen siitepölyvuosi, kuuteen vuoteen en ole siitepölyistä kärsinyt ja sitä ennen lähinnä nuha ja silmät! Nyt ei niitä kumpiakaan vaan tämä hengitys! Juu ja apteekin lääkkeet täälläkin:) Ruokia en ole kirjannut, mutta mitä aamuvaakaa koitin niin samassa on menty. Ei tässä oikein tahdo ruoka edes maistua.

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!