Pages

sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Herkuttelua ja herkkyyttä

Olipa taas pitkä sunnuntai. Keskimmäisellä oli tanssikoulun kevätnäytös ja minulla oli kova halu mennä Ikeaan mattoja katsomaan. Emme ehtineet Ikeaan kun ketään muuta se ei taas tuntunut kiinnostavan joten mentiin sitten muuten vaan Raxiin. Yllä kuvattuna mun lautanen ja siis kaikkea salaattia ei edes näy mutta sipulirenkaita ja paria nuggettia lukuunottamatta aika karpisti mentiin. Noista renkaista onneks oli osa lapsille. 
Rax on skarpannut salaattipöydässä tossi paljon. Siellä oli mm. uusina mm. aurajuustopunajuurta, parsakaalia ja papuja. 
Tuommosestakin annoksesta tulee helposti 1000 kcal kun syöttelin sitä laskuriin. Nugetteihin en enää koske. Mutta koska kyse oli taas päivän ainoasta lämpöisestä ateriasta, en harmitellut energiamäärää. Ja mukavan täyteen siitä tulin. Mietin vaan kun siinä muut asiakkaat vetää saman määrän pizzaa niin millasilla energioilla silloin liikutaan.
 
Tässä meidän prinsessa. Voi kun olin niin ylpeä ja ihastunut. Tyttö ei ole paljoa kotona näyttänyt esitystanssia niin olihan se hieno...nelivuotiaan tanssimaksi! Esitys oli tanssikoulun kevätnäytös ja siellä oli myös mm. kisaryhmä, nykytanssia, balettia, jazzia, showtanssia (aikuiset) johon ihastuinkin niin, että saa nähdä menenkö syksyllä itsekin mukaan. Mielettömän hienoa ja tunteellista!

On nyt niin tunteellinen ja siunattu olo näistä kolmesta rakkaasta lapsesta! 

 
Tässä tämän viikon treenit. Lähes joka aamu olen tehnyt ne joogaliikkeet, mutten jaksa niitä kirjata. Selkeästi levollisempi kausi menossa enkä ole vieläkään ihan toipunut. Luulin parantuneeni jo mutta jotenkin taas poskiontelot vaivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!