Pages

maanantai 25. huhtikuuta 2016

Viikon saldo

Todentotta. Tämä viikko meni sairastellessa ja olen ollut niin kipeänä etten ole jaksanut liikkua juuri yhtään. Syömisiä olen kirjannut edelleen, mutta kun on tarpeeksi sairas niin tulee syötyä herkkujakin. Oon pitänyt kaloreista kiinni eli reilut tuommoinen 1600-1700 on nyt menty, mutta koska ruoan sisältö on mitä on (hiilaripitoista), niin viikkopudotus muuttuikin plussaksi. Toki 300 grammaa voi johtua mistä tahansa muustakin kuten vaikkapa vesilasillisesta. Mutta näin mentiin, onneks ei pahempaa siihen nähden että olen koko viikon maannut peppu kiinni sohvassa.

Tänään ehkä hieman paranemaan päin (koputan kyllä puuta) ja eilen tein lyhyen aika rennon joogaharjoituksen. Paljoa en kyllä nyt uskalla kun koko ajan tulee räkää joka tuutista kun vähänkin hengästyy. Huomenna tulis lastenhoitaja, mutta en tiedä uskallanko uimaankaan. Ehkä en. 

Kyllä tämä taas tästä. Vahva luotto on taas, että selviäisin ilman antibiootteja mutta katsotaan nyt. Ainakin nenäkannu on ollut ahkerassa käytössä, pahimmillaan jopa 2 tunnin välein. Pientä päänsärkyä on kyllä ilmassa.

Psst...

Youtubesta hakusanalla 30 days of yoga löysin 30 päivän pituisen joogahaasteen, jonka aloitan heti kun paranen! En varmaan joka päivä tee, mutta siitä sitten enemmän kun on kerrottavaa...:-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!