Pages

sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Viikon kaksi pudotus

Hah, yritin etsiä Ekan viikon pudotusta blogitekstistä mutta eihän sitä siellä ollut, vaikka otsikon mukaan olikin. No, kahden viikon pudotus on nyt 2.6 kiloa josta ensimmäiselle viikon osuudeksi taisi jäädä 2,4 kiloa. Eli hyvin maltillinen oli nyt. Pari syytä tulokselle varmaankin on: vähemmän liikuntaa, risteily ja buffetit plus eilinen. Olin jalkeilla koko aamupäivän paikallisen vapaaehtoisyhdistyksen tapahtumassa jonka johdosta sitten tuli vähän holtiton nälkä joka vielä illalla kostautui anopin ruokapöydässä pastalla ja mustikkapiirakalla. Ja hiilarit tunnetusti turvottaa, arvasin sen että näkyy tässä pudotuksessa.
Tämä juuri alkanut viikko nyt sitten ilman hölmöilyjä tai poikkeuksia. Kuten esimerkiks taas kerran miehen kotiinkantamia suklaamunia ja sipsejä, Eiks jeh! Ja liikuntaa taas vähän enemmän, aerobista erityisesti.
Vähän olen kyllä tyytymätön, mutta pakko katsoa vaan peiliin. Ei edes se ravinnon määrä vaan se koostumus. Lapset lähtee tänään anoppilaan mökille yöksi niin taidanpa käyttää ajan opiskeluun ja lenkkeilyyn.
Elikkäs mukavaa keväistä viikkoa kaikille!

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!