Pages

keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Lenkiltä...


Takkuaa vähän. Juoksu siis. Sunnuntaina jo venytellessäni tuntui, etten saa jalkoja auki. Eilen eli tiistaina vein lapset jalkkikseen ja päätin hyödyntää tunnin juoksemalla (öh, taisin kyllä mennä kävelyvauhtia). Hölkkäsin metsäreittiä joka oli mäkinen (miten musta tuntui, että se oli ylämäkeä koko ajan....) ja yhdessä kohtaa pari ylämäkispurttia edestakaisin. Jalat oli kuin tukit, juoksu eteni tosi laahaavasti ja raskaasti. Ehkä se on tämä dieetti (liian matalat kalorit tai liian vähän hiilareita) tai siitepöly. Who knows?  Ehkä nuorimmaisen räkätauti on iskemässä minuun (toivottavasti ei!!!).

Mutta sainpa taas täpän heiaheiaan! Tällä viikolla ei tule yhtä paljon merkintöjä kuin viime viikolla, sillä yritän nyt opiskella. Eilinen meni lasten harrastuksissa ja tänään vapaaehtoishommien tiimoilta meni ilta kokoustamassa. Huomenna sitten monisteet taas käteen...

Eilisestä opittuna söinkin tänään taas vähän hiilaria eli riisiä. Sorry huono kuva, mutta tältä mun ateriat taas näyttää. Tylsiltä.

2 kommenttia:

 1. Heippuli!

  En tiedä muistatko minua mutta minä kommentoin sinulle aiemmin lapsiluvusta ja päiväkodista... täällä odotellaan synnytystä jo, harkkasuppareita on päivittäin ja lapsivettä tihuuttaa, tai voi se olla valkovuotoakin, kuiteskin pöksyt on märkinä päivittäin :-D

  Sellaista tulin tiedustelemaan kun valittelit turvotusta ja korkeata painoa niin ei kai mitenkään olisi voinut käydä se maailman ihanin juttu? Että turvotus johtuisi vauvelista?? Täällä ollaan peukut ja varpaatkin pystyssä, hih! :-D

  Sellaista halusin kanssa kysyä että miten te olette ajatelleet lasten koulutuksen? Meneekö nuorin päiväkotiin? Voi miten hurjasti toivoisin teidän puolesta, että onnistuisitte välttämään sen ihan kokonaan!! Meillä on huikea suunnitelma kotikoulusta! Ei olla miekkosen kanssa korkea koulutettuja, mutta uskotaan kyllä, että pystyttäisiin ainakin alakoulun opetus suunnitelma itse lapsille viemään läpi. Tosi tosi kurjalta tuntuu päästää lapset taajaman kouluun!! Vanhinhan on meillä jo koulussa ja yli isot luokat ja (anteeksi vaan) maahanmuuttajien määrä tekee oppimisesta mielestäni tosi mahdotonta. Meidän lapsella on kun vielä oppimis häiriötä itsellään niin siksikin uskon, että kotikoulu olisi parasta hälle... ja muillekin.

  Terkkuja sinne!

  VastaaPoista
 2. Muistan sinut SanniS. En ole raskaana, juuri oli kuukautiset. Enkä ole oikein varma, jaksaisinko vielä yhden lapsen. Mieli kyllä haikailee, mutta on tällä kertaa ollut paljon raskaampaa refluksisen ja kohtalaisen vaativan vauvan kanssa. Mutta onhan se raskaana oleminen ihanaa ja tuore vauva syliin, paljon tsemppiä ja loppurutistuksen sulle synnytykseen! Luota itseesi ja kroppaasi!

  Lasten kouluasioista, no juuri päätin että kärvistelen ensi talvenkin kotona...tai siis kärvistelyllä tarkoitan, että yritän opiskella ja pitää lapset kotona samaan aikaan. Eli kumpikaan nuoremmista ei mene hoitoon. Lapset saa käydä puistotoiminnassa ja esikoinenkin saa tulla koulun jälkeen kotiin eikä tarvitse jäädä iltapäiväkerhoon. Meillä on ihana pieni päiväkoti, jossa on "hyvää väkeä" joten sitä en niin pelkää. Toki kouluissa, varsinkin yläkouluissa joka tapauksessa tulee ongelmia vastaan, pitää vaan yrittää jotenkin kasvattaa omat lapset mahdollisimman järkeviksi etteivät mene mukaan hölmöilyihin.

  Kotikoulu kuullostaa mielenkiintoiselta ja hyvältä vaihtoehdolta. Itse kaipaan kyllä työntekoa tai jotain mielenkiintoista tähän lapsiarjen rinnalle. Olen vieläkin vähän kahden vaiheilla tuon ensi talven kanssa, mutta yritän nyt selvitä näin ensin.

  VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!