Pages

lauantai 16. huhtikuuta 2016

Saunajoogaaja

Aloitin lauantai-aamun ihan uudella kokeilulla. Meillä täällä on ollut pari kertaa mahdollisuus päästä saunajoogaan ja nyt lähdin sitten kokeilemaan tuntia. Saunajoogassa joogataan siis saunassa, noin 50 asteessa ja istualtaan.

Aluksi tehtiin lämmittelyä ja venyttelyä, sitten pari voimaliikettä jaloille ja loppuun venyttelyä. Lihasten kuuluisi lämmetä tottakai paljon nopeammin ja kuulemma venytykset "menevät kudoksiin" jotenkin paremmin.

Kuten kuvasta näkyy, melkoinen hiki tuli. En tiedä olinko eilisestä uintireissusta (1500m) väsynyt, vai mistä johtui, mutta en oikein jaksanut. En venyä enkä lihaskuntoliikkeitä.

Olen todella jumissa ja istualtaan tehtävissä liikkeissä tämä maharöllykkäni on pahasti edessä. Tunsin oloni lihavaksi ja kömpelöksi. Keskivartalo eli "core" on edelleen synnytyksestä niin heikko, että selkä kipeytyi kun piti koko ajan istuma-asennossa olla ryhdissä. Minun keskivartalo ei vaan jaksa kannattaa ja istuma-asennossa selkä väkisinkin menee notkolle. Huono juttu se. Luulen kuitenkin, että menen uudestaan. Sitä ennen venyttelen kunnolla ja notkistelen itseäni.

Litran join vettä tunnin aikana ja olis pitänyt juoda pitkin päivää. Tietenkin unohdin ja päänsärky iski päälle illalla.

Terveisin saunajoogaaja:-)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!