Pages

lauantai 30. huhtikuuta 2016

Oikein lämmintä ja hauskaa vappua!

Näissä merkeissä toivotan hyvät Vaput kaikille lukijoille:) Leivoin tämän smoothiekakun eiliseen perhekahvilaan ja kuulemma hyvältä maistui!Vappuaamu alkoi meillä
amerikkalaisten pannukakkujen kera! Vähän sovelsin ohjetta, niin meni melkein letuiksi.Hyvin on pysytty ruokavaliossa, vähän hiilaripainotteisesti on kyllä menty edelleen mutta ainakin kaloreissa olen mennyt suunnitelmien mukaan! Viimeviikolla alkanut flunssa alkaa olemaan ohitse, mutta vasen poskiontelo on edelleen tulehtunut ja nenäkannun kanssa sitä olen hoitanut. Ja yskääkin on, joten toissapäiväistä joogaa lukuunottamata en ole juurikaan jaksanut liikkua. Vappuna multakuorman purkua joten saa käydä liikunnasta! Toivottavasti tämä on kevään viimeinen flunssa!Toisen kurssin essee on hyvällä mallilla. Olen vaan huomannut, että mitä enemmän ympäristöongelmista luen, sitä enemmän niitä mietin. Ja mitä enemmän mietin, sitä hankalampi olo tulee. Varsinkin lihan syönti on nyt pyörinyt mielessä, kun sehän on täysin kestämätöntä ja kaikki karppausbuumit tuntuu melkoselta hyvinvointiyhteiskunnan ökytuotteelta! Vähän hankalaa yhdistää painonhallintaa näihin ajatuksiin!

Nyt kun nuorempi tytöistä alkaa siirtyä yksiin päiväuniin, niin opiskeluaika aamupäivisin on kortilla! Saa nähdä teenkö vielä kolmannen kurssin tässä keväällä vai jääkö syksyyn!

Pikaiset kuulumiset siis! Kunhan tästä toivun niin lisää liikuntajuttuja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!