Pages

sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Mielenkiintoinen treeniviikko ja tuloksia

Mun kannalta tosi mielenkiintoinen viikko. Ei yhtään salitreeniä, ei yhtään kahvakuulaa. Olen tehnyt aivan muuta ja se tuntuu jopa ihan hyvälle. Monnatreenaa-blogissa kritisoin vähän sitä, kun nykyään puhutaan että saavuttaakseen ihannevartalon on salilla käytävä 2-3 kertaa viikossa ja siihen päälle muuta monipuolisempaa. Ei tarvitse. Fitness-vartalon varmasti, mutta terveen lihaksisen vartalon saamiseksi käy muukin liikunta.

Katsoin sitä munkin PT:n tekemää viikko-ohjelmaa, jossa oli 2(!) vapaapäivää. Siis viisi treeniä viikossa! Ei ihme, että nyt tekee mieli tehdä muuta!

Ja niin, se paino. Nyt oli sitten tipahtanut viime viikosta reippaasti, jotain 1,3 kiloa. Kokonaispudotus on nyt neljässä viikossa 3,6 kiloa joka on tosi paljon. Haluan mennä terveellä tahdilla, mutta toivon tietty kesää kohden vauhdin olevan reipas (mikä ristiriita). Se puoli kiloa viikossa olisi tosi hyvä ja nyt on siis neljässä viikossa menty 3,6 kiloa, vielä taitaa olla reilu kilo jälkitarkastuspainoon eli sitten päästään vasta niitä raskauskiloja laihduttelemaan (taas). Eilen tuli syötyä saaristolaismarkkinoilla käristettyjä muikkuja ja Anopilla suklaamoussekakkua niin vähän jännitti nousta vaa'alle!

 

Näillä terveisillä reipasta alkavaa viikkoa!

 

4 kommenttia:

 1. Viisi kertaa salia, siinä on ollut jo tekeminen!
  Mä en ole nyt pariin kuukauteen käynyt salilla, kotona oon toki käyttänyt välillä levytankoa, käsipainoja ja kuulaa mutta lihakset olen saanut ihan yhtä hyvään poltteeseen (ellen jopa parempaan) kuin salilla. Nykyään netti kun on pilvin pimein täynnä hyviä neuvoja kehonpainolla treenaamiseen että ilman salmiakin pärjää todella pitkälle! :)

  VastaaPoista
 2. No on eks ei pelkkää salia, 3 salia, yks kehonpainocircuit, yks aerobinen ja yks syvävenyttely eli melkein joka illalle riittänyt tekemistä:) Totesin kyllä nyt, ettei semmosta elämää voi elää enkä mä halua asua siellä salilla vaan tehdä monipuolista ja vaihtelevaa.

  VastaaPoista
 3. Voi kerro ihmeessä, miten olet rukannut ruokavaliotasi, että olet saanut painon noin hyvää laskuun. Terveisin "Ikuisesti jumittava".

  VastaaPoista
 4. Kehtasin laittaa sulle kaveripyyntöä Heiaheian puolella...

  VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!