Pages

sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Kolmas viikko,treenit ja tulokset


 
Huh huh mikä määrä liikuntaa. Tuo kärrykävelykin oli oikeastaan hölkkää, mutta pysähtelevää semmoista, koska jaoin samalla postia alueella. Kylläpä sitä jaksaa ja kylläpä olin sunnuntaina illalla jumissa. Selkä kipeytyi reippaalla kävelylenkillä, joten oli aika taas rullata ja avata pakaroita venyttelemällä. Ja kun ei edes meinanneet aueta. Nyt joku vaan jumittaa sekä lihaksissa, että vaa'alla. Mietin jo, että onko vaaka rikki kun plussaa pukkaa vaikka on menty säntillisesti 1000-1500 kalorin kieppeillä koko ajan. Eli siis puoli kiloa plussaa. Toivotaan, että "naisten vaivat" on tähän syynä. On semmosta pientä turvotusta koko ajan käsissä ja kasvoissa. Lihaksiin auttanee magnesium.

Eipä ole ennen näin käynyt. Kroppa taitaa olla niin tottunut ainaiseen laihduttamiseen, että vetää ikuisella säästöliekillä. Any ideas for cheating? Imetystä en tietenkään lopeta, mutta eilen luin vihreän teen hyödyistä ja ajattelin sitä teen/kapselien muodossa kokeilla josko saisin ainakin tätä turvotusta pois. Paljoa muita lisäravinteita en kyllä uskalla kokeilla.

Jotain on kuitenkin tapahtunut, keskivartalossa huomaa löystymistä (mikä siis tulee kun ihon alta vähenee rasvakerros eikä se seuraa heti mukana). Mittoja en tällä kierroksella ottanutkaan, mutta viimekesäiset yhdet farkut menee mikä on hyvä.

 

2 kommenttia:

  1. Syöt kyllä ihan liian vähän!!! Ja se on varmasti syynä myös jumitukseen. Ei noilla kiloilla pidä syödä noin vähän vaikka painoa pudottaakin. Kalorit lähemmäksi 2000 niin alkaa taas tapahtua!

    VastaaPoista
  2. Kiitti Anonyymi! Samaa olen pohdiskellut itseksenikin, odotin vaan vastausta tuolta PT:ltä jos osais jotain sanoa. Olen nyt yrittänyt päästä sen 1500 yli, mutta joitain päivinä ei se vaan onnistu kun lounas venyy pitkälle iltaan. Lähetään nyt siitä, että täytyy saada tarpeeks energiaa. Jos ei muuten niin iltapalaa suuremmaksi:)

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!