Pages

tiistai 19. huhtikuuta 2016

Fitnesspäiväkirjat

Kuinka moni tunnustaa katsoneensa? Mun yksi lempibloggari eli Johanna Kalastajan Vaimo- blogista kertoi osallistuvansa tähän sarjaan (hänen pätkässä näkyy vain katsomossa, miksi?) joten päätin sitten katsoa aloitusjakson, kun luulin Johannan näkyvän telkkarissakin. Johanna on tuossa kuvassa vasemman reunimmainen. No mä sitten katsoin sen aloitusjakson ja luulen, että siihen jäi nämä fitnesslikat mun osaltani. Johannan pätkän katsoin katsomosta ja tykkäsin niin, just noin se täälläkin menee ja pitääkin mennä. Sitäpaitsi Johannan mies on niin söpö!

Ainut, mitä käteen jäi, oli tankotanssija Oona Kivelä (tokavasen), joka kai on jonkunlainen nettikuuluisuus ja usean kerran voittanut tankotanssia maailmanmestaruuden. Mulle uusi tuttavuus ja voi että kun upeaa kropanhallintaa ja kaunista tankotanssia. Instagramissa häneltä löytyy _paljon_ pätkiä. Jää seurantaan.

Oletteko seuranneet? Mitäs piditte?

Psst...Flunssa yrittää taas iskeä päälle. Kävin tänään kävelylenkilläkin ja happi meinaa loppua.m

 

4 kommenttia:

 1. En oo näitä uusia jaksoja katsonut. Jotain vanhoja uusintoja vain :)

  VastaaPoista
 2. Mulle on ihan "riittänyt" ne mainokset, ei oo todellakaan houkutellut katsomaan :P Pieniä ennakkoluuloja myös... Uh.

  VastaaPoista
 3. Kurkistaa katsomosta se kalastajan vaimo:-)
  Odotin koko viikon toista jaksoa ja eilen se jostain syystä ilmestyi vaan en saanut tabletilla sitä näkymään. Aika erilaista ja olis kyllä ansainnut ihan telkkaripaikankin:-)

  VastaaPoista
 4. Ei ole tullut katsottua. Unohtunut koko ohjelman olemassaolo. Onko katsomisen arvoinen?

  VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!