Pages

torstai 25. helmikuuta 2016

Done!

Sorruin sitten minäkin muumimukiin, ostin itse asiassa ne lapsille, mutta viime aikoina on yksi sun toinen kahvi minunkin kurkkuuni kaatunut! Nimittäin sain sitten valmiiksi ympäristökemikaalien harjoitustyönkin eli esseen aiheesta ravinnon vierasaineet. Kyllä oli muuten melkoisen laaja aihealue ja mielenkiintoinenkin! Kun puhutaan niin yhdisteiden kemiallisista rakenteista, niiden muuntumisesta, solubiologiasta, erilaisista sairauksista joita altistuminen aiheuttaa... On se niin mun juttuni:) Tekstiä tuli melkein tuplaten siihen, mikä oli toimeksiannossa määritelty ja jouduinkin aika paljon sitä sitten karsimaan ja lyhentämään. Mutta nyt se on tehty:)
Uusia kursseja ei nyt keväällä enää ala, joihin voisin osallistua, mutta huhtikuusta alkaen pääsee ilmoittautumaan kesän kursseille joten pidän nyt varmaan maaliskuun taukoa ja ilmoittauduin sitten samantien, jotta pääsen jatkamaan opintojani.
Sitten vaan salille. Tällä viikolla olen ehtinyt vähän hölkätä, käydä salilla ja tehdä huomenna mennään Sarin kanssa yhdessä treenaamaan, joten odotan ihan hyvää viikonloppua. Ajatus oli lasten kanssa käydä hiihtämässäkin.
Eilen kävin salilla ja ylläolevat kuvat sieltä. Kamala syöttöpossu nykyään olen, vaikka vaatteista päätellen en ole kyllä lihonut. Mutta voi tuota paksua pallonaamaa. Ne hiilarit... Kun katsoo raskausajan kuvia, niin olipa kapoiset posket vaan niin oli dieettikin. Varmaan väsymys ja ikäkin tekee tehtävänsä. Mukavaa talvista loppuviikkoa teille!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!