Pages

tiistai 24. marraskuuta 2015

Lakossa

 
Sisu ei anna periksi. Kaikki alkoi taas kun tuttava bongasi mut kakkupalan takaa (kiitos A)! Sitä vaan hissukseen antaa mennä ja joka kerta ajattelee, että "tämä on viimeinen". Minulla oli herkkujen osalta pitkään se ajatus, että eivät ne maailmasta lopu. Että vaikka nyt jättäisin suklaapatukan hyllylle, se sama patukka on siellä ensi viikolla, ensi kuussa ja todennäköisesti vielä ensi vuonnakin.
 
Nyt päätin, että hommalle on laitettava piste. Kaksi hyvin nukuttua yötäkin antoi rohkeutta tehdä radikaaleja päätöksiä (katsotaan taas kun on pari pätkäyötä takana). Suoritin eilen viikon ruokakauppareissun ja kotiin ei tullut yhtään makeaa, hedelmiä kylläkin!
 
Nyt on siis jo kaksi herkkulakkopäivää takana. Kieltäydyn siis karkista, suklaasta, leivonnaisista. Limpparia (light) juon silloin tällöin. Ja jos tässä johonkin pikkujouluihin tulee kutsu, katson tilanteen erikseen.
 
Lohdukkeeksi ostin paketin riisikakkuja ja voi pojat, niitä on mennyt! Silti otti tosi koville eilen ja tänäänkin. Saa nähdä kuinka loppuviikosta käy!
 
Huomenna onkin yhteiset treenit pt:n kanssa (paitsi jos sataa kaatamalla niin sitten ei ole). Odotan jännityksellä:)
 
Että tämmöinen juttu:)
 
 
 
 
.

 

2 kommenttia:

  1. Kiitos kysymästä:) Pidin lakkoa hienosti viikon ja pahimpien päivien jälkeen alkoi helpottaa! Tällä viikolla olen syönyt vähän makeaa (leivoimme lasten kanssa pipareita ja keksejä) ja nyt viikonloppuna juhlat! Aion jatkaa lakkoa taas heti viikonlopun jälkeen! Tuli kyllä sitten ruokaa syötyä selkeästi enemmän:)

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!