Pages

torstai 26. marraskuuta 2015

Kuulumisia, treenejä

Lauantaina pääsin vihdoin pitkästä aikaa hemmoteltavaksi! Perhekahvilasta aikanaan bongaamani samanhenkinen (joo paitsi miljoona kertaa osaavampi ja tietävämpi) kaunis Susanna on ostanut Kaarinasta kampaamon ja olen nyt kaksi kertaa käynyt hänellä tukkani kanssa.

 

Nyt lähtötilanne oli muuten ihan ok, paitsi juurikasvu ainakin 10 cm ja latvat kuivat. Laitettiin uudet raidat, vaaleaa ja tummaa vähän kylmempää sävyä (musta tukka näyttää nyt vähän tummemmalta).

 
Tukka on upea, omat kasvot vain väsyneet ja punoittavat. Susannan kampaamon löytää netistä http://www.kaarinanhiuspiste.fi ja suosittelen kyllä lämpimästi!
 
 
Muuten viikko on mennyt leppoisasti. Sateiden vuoksi aviomies on kulkenut autolla töihin ja vienyt eskarin joka aamu päiväkotiin. Tämä tarkoittaa siis sitä, että olemme tyttöjen kanssa nukkuneet joka päivä yhdeksään ja ylikin. On ihanan levollinen olo. Toki miehen työjuttujen vuoksi olen joutunut sitten iltaisin olemaan lasten kanssa iltamyöhälle, mutta kestän mitä vain jos saan nukkua. Olen kestänyt karkkilakkoakin jo neljä päivää! Eilen oli sukulaisia ruotsista kylässä ja toivat kakkua, suklaata...eikä tehnyt enää edes mieli!:)
 
 
Myöskin sateiden ja työjuttujen vuoksi en ole päässyt ihan omassa rytmissä treenaamaan. Maanantaina tein kuntopiirin, tiistaina kävin lenkillä. Eilen oli salipäivä vaan en päässyt, tänään kävin illalla tekemässä aikamoisen tappotreenin rinnalle ja ojentajille! Huomenna menen äitikaverin kanssa ja saa nähdä mitä me keksitään:)
 
Halusin muistuttaa teitä kaikkia lukijoita, varsinkin lapsellisia, heijastimien tärkeydestä! Alla pari kännykkäkuvaa, toisessa tytöllä erittäin heijastavat vaatteet ja toisessa pojalla ei heijastimia juurikaan! Autoilijan silmissä näyttää vielä pahemmalta! Vaikka kuinka olisi kalliit merkkihaalarit joissa heijasteita ja joihin ei uskalla hakaneulalla heijastinta laittaa, niin ensinnäkin ne haalareiden heijasteet kuluvat ja haalistuvat ja erillisiä heijastimia saa pikakiinnitysnipsuillakin! Erittäin halpa henkivakuutus, varsinkin noille isommille teini-ikäisille jotka sahaavat pyörien kanssa miten sattuu!
 
Allaolevat kuvat on kotimatkalta eilen lasten liikuntatapahtumasta, jossa juoksin, pelasin sählyä ja ties mitä... Voi sitä liikkua niinkin. Mutta siis seitsemältä illalla nämä kuvat. Nuorisoa pörräsi pyöräteillä vaikka kuinka paljon ja ilman valoja! Nykyäänhän on pyörissä valotkin pakolliset!

 
Elämä on liian arvokas menetettäväksi tämmöisen pikkupuutteen vuoksi!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!