Pages

perjantai 6. marraskuuta 2015

Kaikenlaista mun viikosta


Pistin kuvat tämmöisiin kollaaseihin, niin ei veny niin pitkäksi tämä postaus:) 
Alkuviikosta pääsin taas illallistamaan fiiniin ravintolaan. Tällä kertaa Urussa ravintola nimeltä Hus Lindman, joka löytyy Tuomiokirkon takaa ihan mielettömän ihanalta vanhalta puutalo-yliopistoalueelta. Kävin aikanaan siinä vastapäätä tutkintooni ruotsin kurssia avoimessa ja muistelen aina rakkaudella niitä ihania iltoja kun sain kävellä sieltä Tuomiokirkon bussipysäkille. Tosi tunnelmallinen alue johon varmaan muutan lasten muutettua pois (jos taloja siis ei ole purettu) kun haluan takaisin keskustaan <3

Meillä oli siis paikallisen MLL:n yhdistyksen syyskokous ja mut valittiin hallitukseen ensi kaudelle. En sitoudu mihinkään tosi vaativaan vastuunkantoon, mutta koska mulla on aika lailla hallitustyöskentelystä kokemusta toisaalta ja muutenkin olen ko. yhdistyksessä aktiivina niin mikä ettei? Kokouksen jälkeen sitten illastettiin:) ja mun vakiovaatteet sitten. Nyt vähän saa niistä kengistäkin paremman kuvan. Korkkareiksi ihan älyttömän hyvät jalassa, yritin katsoa josko ne löytyis vielä Ellokselta, mutta en löytänyt. Nahkaahan nuo on ja mielettömän hyvä lesti.


Keskiviikkona oli mun salipäivä ja sain kun sainkin järkättyä itseni heti aamusta salille. Yks eskariin, toinen puistoon ja kolmas aamupäiväunille!  Ihan hyvä treeni ja nuhastelusta huolimatta tein aika maksimeilla. Tuossa pystypunnerruksessakin taisi olla 8 kg käsipainot (ellei jopa enemmän, en nyt ihan varmaksi muista). Maharöllykkä on karsea, järkytyin ihan kun katsoin kuvia. Mutta mitäs sitä peittelemään, siinä on Paljon ylimääräistä nahkaakin ja siks näyttää tuommoselta ilmapallolta. 

Treenis oli siis jalat(!), rinta, ojentajat ja vatsat. Varsinkin jaloille aika tappoa kun useita etureisiin osuvia liikkeitä. En saanut lihaksia kuitenkaan kipeäksi, sillä ne oli maanantain pha-treenin jäljiltä melkoisen kipeät edelleen:)
 

Torstaisin käyn nuorimmaisen kanssa vauvasirkuksessa ja sieltä olen saanut kotiinviemisiksi useita eri temppuja. Isompien kanssa niitä oikeasti on helpompi harjoitella. Tässä yksi:) Tehdään myös lentokonetta, kärrynpyöriä, kuperkeikkoja jne. Lapset tykkää ja mulle tulee hiki:)

Alla pari ruokakuvaa. Appiukolta sain hirven jauhelihaa joista parit lihapullat kasvisoseen kanssa. Kaalilaatikosta lapsetsanoi, että niin pahaa että tulee oksennus! Olikohan se lapsena meistäkin pahaa? Nyt oli kuitenkin herkkua:) kuvassa menossa vasta uuniin.
 Tämmöistä arkea meillä. Sunnuntaina käytiin uimassakin koko perheellä, vauvakin innostui ja sukellutin häntä pari kertaa! Ihana!4 kommenttia:

 1. Sinut on haastettu! 😊
  http://shapeit.vuodatus.net/lue/2015/11/liebster-award

  VastaaPoista
 2. Sirkustelu! Olen jo jonkun aikaa miettinyt, että se olisi varmaan hauskaa! Varsinkin tuon meidän 2-vuotiaan menijän mielestä, en vaan tiedä miten äiti pysyisi mukana menossa :D

  VastaaPoista
 3. Saaga, sirkustelu on ihanaa:-) Kuulin, että Turun seikkailupuistossa on lasten sirkustunteja sunnuntaisin (voi vaan mennä paikalle) ja ajattelin viedä sinne lapset nyt kun alkaa olemaan pimeää ja koleaa. Voin kirjoittaa sitten postauksen siitä:-)

  VastaaPoista
 4. Moi! :) kiva kun vierailit blogissani taas kun aktivoiduin :)
  Vieläkö jatkat sirkustelua vauvan kanssa keväällä? Mekin aloitetaan se! :)

  VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!