Pages

sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Viikon kuulumiset

Tässä on hyvä makoilla mieluisan treenin jälkeen ja muistella taas mennyttä viikkoa:)
Sunnuntaille jäi kahvakuulatreeni. Eilen meni salihommat pipariksi ja tänään en päässyt jostain syystä salin ovesta sisään (olin siis siellä oven takana, kortti vaan ei toiminut). Päätin sitten reippaasti treenata kotona.
Tein tommosen 35 minsan pha-tyyppisen kiertoharjoittelutreenin. Kolme kierrosta, 7 liikettä ja 20 toistoa jokaisessa liikkeessä. Liikkeet: jalannostohypyt, etuheilautus, punnerrus (viralla kierroksella 7kg vauva selässä), kyykky, kulmasoutu, askelkyykky, sivuvatsat seisten (ojennus). Ja kätösissä 12 kilon kuula. KYLLÄ MUUTEN TULI HIKI! Ja sykkeet pinkoi varmasti korkealla!
Viikkoon kuului myös mieluisa treeni PT:n kanssa. On jotenkin mukavaa kun PT on vahva mies, mutta samalla kuitenkin ystävällinen ja tullaan hyvin juttuun:)
Tehtiin voimatreeniä. Prässissä sataa kiloa, penkissä lyhyttä sarjaa 40 ja 45 kilolla. Kaikenlaista. Tykkäsin! Tosi mukavaa kun joku on siinä messissä!
Ja oli pakko ottaa vähän profeetta sen treenin jälkeen. Vedin itseni piippuun ja loppuun vielä crossarilla reilut loppuverryttelyt. Se oli muuten keskiviikko. tiistaina, perjantaina ja lauantaina tein reippaat kävelylenkit 1-2 tuntia vaunuja työnnellen.
Täällä oli syyslomat viime viikolla ja toisin, kuin mun lapsuudessa, loma on vain 3 päivää. Torstaina lähdettiin lasten kanssa retkeilemään (minä ja lapset siis). Pakkasin lapset, makkarat ja muut eväät sekä halkoja ja suunta oli läheiselle luontopolulle. Lyhyen harhailun jälkeen löydettiin paikka, mihin sai auton jättää ja siitä sitten matkaan. Matka laavulle ei ollut pitkä, maastokin mukavaa laakeakallioista mäntymetsää, mutta...yks tyttö edessä kantoliinassa, takana eväsreppu, toisessa kädessä halkokassi ja toisessa toinen lapsi. Tuli hiki:) Hyvä niin!
Alla pari kuvaa reissulta.
Että nyt on kyllä tullut liikuttua tällä viikolla paljon. En ole käynyt vaa'alla, mutta tuntuu että on voinut paino vähän pudota tai kroppa timmiytyä (jos vatsan aluetta ei lasketa). Oikean jalan kantapää (plantaari faskiitti) vaivaa tosi pahasti ja olen nyt aika paljon käyttänyt apteekista ostettua särkygeeliä siihen.
Alla pari kuvaa kotoa. Keskimmäinen sai vihdoin toivomansa naamiaispuvun tuleviin Halloween-naamiaisiin. Arvaatteko kuka? Ei ole Frosen kuitenkaan...:)
Ja tässä kuva meidän keittiöstä. Takkakin pääsi kuvaan. Tila on todella valtava, arvioisin että varmaan 45-50 neliötä kaikkinensa. Kuten kuvasta näkyy, kattoja lattiat on tehty, katosta puuttuu sähköt, keittiön kalusteet on valmiit, takka jne. Ruokapöydän vaihdan jossain välissä, tuo pitkulainen kapea pöytä ei vaan sovi ja haluan värikkäämmän pöydän kun kaikki muu on niin vaaleaa. Uunin ja astianpesukoneen välistä lähtee käytävä joten siksi vähän oudon näköinen. Enkä tykkää siitäkään, että takka on melkein kiinni keittiökaapeissa. Kaappeja oli kuitenkin pakko laittaa ja ilman tuota saareketta emme selviäis mitenkään. Joskus parempia design-kuvia sitten tänne:)

 

1 kommentti:

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!