Pages

sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Viikko paketissa

Loppuviikon tunnelmia täällä tänään... 

Lauantain sali meni plörinäksi, kun viedessä tyttöä tanssitunnille sain kuulla,  että siellä esitys. Niinpä tippa linssissä katselin omaa keijukaistani <3


Sunnuntai alkoi hyvin! Kirjoitinhan tänne yrittäväni karkoittaa syysväsyn keinolla millä tahansa. Aloe veraa siis maistoin sunnuntaina, neljäsosan pullon ohjeesta (aloeveramehua siis oli). Melkoinen allerginen reaktio alkoi kun ihmettelin kuumotusta korvissa. Sitten ködet alkoi punoittamaan ja kutisemaan. Mieskin tokaisi päivitellessäni, että onpa sulla punaiset posket (tietenkään en saanut niitä kuvaan kunnolla, mutta punaiset oli....)

Ja ei kyllä auttanut olotilaa  yhtään. Nyt en tiedä, mitä sille mehulle pitäis tehdä. Juoda tippa kerrallaan? En ole koskaan reagoinut aloeen ihon kautta (rasvoissa), joten ihan hämmentynyt olo. Ei tän näin pitänyt mennä.


Torstaina hoitopäivän jälkeen touhuttiin lasten kanssa pihalla. Tietenkään mä en saa haravoida pihan suurimman kastanjan lehtiä (kun se nyt on vaan niin mukava heitellä ja ryömiä niissä lehdissä). Istuttelimme sitten sipuleita. Naapurihan kesällä kertoi, että täällä kulkee kauriita syömässä ne tulppaanit mutta tottakai sitä pitää edes kokeilla:)

Perjantaina käytiin hakemassa tämä. Miehen "heräteostos" k-raudasta. Möivät esittelymallit halvalla pois. Kyllä vähän jännitti tuo peräkärryhomma.

Lauantain sijaan pääsin sitten sunnuntaina salille ja illalla vielä hyvän maailmanmatkaajaystävän (tuli siis juuri Irlannin reissulta) kävelylle.Kuullostaa varmaan paljolta, mutta tässä olikin jotakuinkin kaikki mitä olen tehnyt. Muuten lähinnä möllöttänyt. Perjantaina aamulla olin vetämässä perhekahvilaa, joka uuvutti mut loppupäiväksi ja siinä se viikonloppu sitten menikin. Voimat on ihan finito. 

Katsoin kanta-palvelusta taas ne mun kilpparikokeisenkin arvot kesältä ja vähän oli kesäarvoiksi heikot (tsh 3.09 t4v 13.3) mutta kun ne on viitteissä. Siellä oli lääkäri taas todentanut asian. Ne arvot on siis matalat, mutta menee koko ajan kuitenkin "rajoissa" joka ihan varmasti selittäisi tätä mun aineenvaihdunnan hitautta. Nyt tekis mieli vetää peitto korville ja vauva kainaloon. Tänään kuitenkin neuvolapsykologi ja olen työstänyt kotitehtäviä huolella. Ja vauvalle pitäs saada lääkärinaika, itkuinen, räkäinen ja haroo korviaan. 

Tämän voimalla yritän nyt aloittaa päivän. Onko kokemuksia, onko hyvää?


4 kommenttia:

 1. Hei,

  kävithän verikokeissa heti aikaisin aamulla, kun et ollut syönyt etkä juonut? Itselläni kilppari oli rajoissa (melkein samat kuin sinulla) 2010, mutta kävin kokeissa aamupäivällä. Silloin jo olo oli kamala ja aineenvaihdunta ei toiminut. Nyt kävin 6 kk sitten uudestaan ja heti herättyäni ja kappas vain, oli vajaatoimintaa selvästi! Nyt lääkityksellä arvot saatu kuntoon, olo parempi, mutta normaalitilaan voi kestää hetken aikaa kun on vaiva todennäköisesti ollut kauan :)

  Kannattaa vaatia lääkitys edes kokeeksi, sitten näät toimiiko vaiko ei!

  VastaaPoista
 2. Juu, sokerirasituksen yhtydessä eli seitsemältä aamulla. Ei heru mulle lääkitystä vaatimallakaan. Mielelläni haluaisin unohtaa koko sairauden ja keskittyä elämään, mutta peilistä tuo sama naamavärkki tuijottaa päivästä toiseen...

  VastaaPoista
 3. Olipa omituinen reaktio. Mulla saa tippa alkoholia (jota juon tosi harvoin) posket hetkessä punottamaan ja näyttää ihan omituiselle. Jos on jotain meikkiä, niin ei näy niin voimakkaasti. Itse liitän tuollaiset punoittelut siihen, että aineenvaihdunta jotenkin kiihtyy. Mutta tuo nyt on varmaan allergiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tosi outoa kuumottelua ja kutinaa. Ettet sä olis allerginen alkoholin jollekin osalle? Aiheuttaako kaikki alkoholi? Olen joskus kuullut, että esimerkiks punaviinille voi olla allerginen:)

   Poista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!