Pages

tiistai 27. lokakuuta 2015

Pieni hengähdystauko

Sorry taas kuvan laatu, mutta oli pakko pyytää miestä ottamaan asukuva kerrankin kun olin paremmissa vetimissä. 
Nahkarotsi ja korolliset (kuvasta ei näy mutta korkeat korot) maiharit on Ellokselta. Mekko on Marimekon. Huivi Ebaystä.

Sain kutsun työn kautta päivälliselle oikein aitoon gurmeeravintolaan. Saan tämmöisiä kutsuja kerran viidessä vuodessa ja mieheni ei tämmöisestä ruoasta välitä tippaakaan, joten päätin pistää parastani. Kotimamma siis liikenteessä.

Kotimatkalla pysähdyin Turun uudelle kirjastosillalle ihastelemaan kaunista Aurajoen pintaa ja loistavia kaupungin valoja. Oli jotenkin rauhallinen mieli. Kaunis Turku. Paljon nuoria ihmisiä. Tavallaan haikeaakin, mulla ei ole siihen nuoruuteen enää paluuta vaikka monta asiaa haluaisin tehdä toisin. Menin sitten autolle ja hurautin kotiin, jossa väsynyt vauva huusi tissiä ja levottomat lapset riehuivat aika kypsän näköisen isän puhkuessa.

Se aika oli se, nyt on nyt ja tulevaisuus on ihan auki.

2 kommenttia:

  1. Paikka oli Tärget(?) osoitteessa Linnankatu 3. Ruoka oli ihanaa, sopivan pienet annokset. Valkkaria siemailin, mutta olisin nukahtanut pystyyn joten aika vesilinjall mentiin:) Tyttö osoitti mieltään äidin poissaolosta sitten koko viime yön, huh....

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!