Pages

keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Syyspöpöt

Kuinka musta tuntuu, että joka syksy mä teen tämän saman postauksen teille? Se alkaa: pääsin vihdoin treenaamisen makuun ja sairastuin, paranin ja taas sairastuin...? Varmaan tuolta historiasta oikeasti löytyis ne tekstit. 

No viime viikolla mä sain tehtyä aerobiset ja keskiviikkona vielä sen kiertotreeninkin. Perjantaina alkoi vähän olla heikko olo ja lauantaina kurkku niin kipee, että vedin oikeasti kaksin käsin buranaa ja panadolia. Kurkun lisäksi niskat oli tosi kipeät ja pää tuntui turvonneelta ja särkevältä. Kurkkukipu jatkui, ja jatkui... Tiistaina vein vauvelin lääkärille kun hänkin aika voipunut ja saimme diagnoosin eli meidän perheeseemme on iskenyt enterovirus, semmoinen joka tekee rakkuloita vaan kurkkuun. Ja on siis vain mulla ja vauvalla (muutkin lapset kyllä köhii vaan eivät ole kurkkukipua valittaneet). Nyt on viides päivä menossa ja alan sietämään kipua ilman vahvoja lääkkeitä, joten on toivoa että tällä viikolla vielä sais liikuttua. Ruokahan ei tietenkään ole maistunut. 

Tää on vetänyt mut oikeasti poikki. Viikonloppuna olis pitänyt keittiön saareketta suunnitella ja rakentaa, en kyennyt. Olen vaan maannut sängynpohjalla ja juuri ja juuri hoitanut lasten perustarpeet. Kaiken kukkuraksi maanantaina ja tiistsina miehellä oli työmenoa iltayhdeksään, joten voitte kuvitella millainen meno oli täällä kotona remontin keskellä kun äiti vaan makaa sängyllä ja sattuneesta syystä kaikki lapset samalla sängyllä tappelee ja riehuu (meillä ei edelleenkään ole keittiö eikä olkkari käytössä ja telkkari on siis meidän makkarissa). Olipa pari melkoisen raskasta päivää joo. Mutta nyt parempaan päin. Tämmöset pikakuulumiset!

Zyx muuten puuduttaa kurkkua! Suosittelen!

1 kommentti:

  1. Koeta parantua!

    Mulla on neljäs viikko pientä flunssanpoikasta. Välillä on hyviä päiviä ja sitten välillä ei jaksais mitään. Ehkä tää tästä vielä taittuu. Hope so.

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!