Pages

lauantai 22. elokuuta 2015

Remppa etenee ja kohta valmista?

Jos olen jo samoja kuvia näyttänyt niin voitte kommentoida, olen ihan sekaisin jo omista postauksistani:)
Joka tapauksessa, tässä keittiön "välitilan" laatta asennettuna. Lainausmerkeissä siksi, että meillä ei ole yläkaappeja. Kuten kuvista näkyy, niin liesituuletin on asennettu ja toimii! Mitä nyt vähän sinisiä muoveja:)


Lattia (olohuone-keittiö-yhdistelmä) on vaaleaa laattaa, puun kuviota imitoivaa. Tykätään ihan tosi paljon, mutta kyllä se nyt vähän vilpoisalta tuntuu. Toisaalta meillä on aika varjoisaa sisällä ja koko ajan ovet auki. Ja vasta puolet lattiasta laatoitettu. Puoliväkisin sain miehen myöntymään ulkopuolisen laatoittajan ottamiseen ja hyvä niin, tämä ei olis joulunakaan muuten valmis. Saunausman tietenkin myös puuttuu kuvista.

Ulko ovesta kun astuu sisälle ja eteisestä olohuoneeseen, niin kompassihan se siinä näyttää ilmansuunnat! Ihana!


Ja tilan katto on vaaleaksi vahattua puupaneelia! Katon pistorasioihin ei tule sähköjä edelleenkään (tutuntuttu sähkäri vähän kateissa).

Kyllä toi lattia tekee ihan älyttömän paljon, vaikka se oli miehen prioriteettilistalla ihan lopussa. Kun se on valmis, kootaan eteiseen iso vaatekaappi ja keittiön saareke + kaapit johon saa purettua loput keittiön kamat. Ja täällä vihdoin pystyy elämään. Esimerkiks uuni odottaa kaapin asentamista joten elellään pannujen ja kattiloiden varassa edelleen. Odotan jo niin, että päästäisiin normirutiineihin. Lasten osalta ollaankin jo viikko käyty eskarissa/puistossa/kerhoissa. Halleluja!


1 kommentti:

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!