Pages

lauantai 11. heinäkuuta 2015

Teholauantai

Pyysin aamulla, että saisin nukkua pidempään kuin seitsemään. Niin paljon univelkaa ja mieli ihan maassa. No tietenkään ei onnistunut, mutta torkuille typyn kanssa edes hieman pidempään. Suurkiitokset siitä isille joka otti aamuvirkkuesikoisen yläkertaan.

Mulle tehtiin toinenkin palvelus ja lasten isä otti molemmat reissulleen Bauhausiin. Mietin tovin, mitä teen laatuajalla vain yhden lapsen kanssa ja päätin lähteä lenkille. Lenkkini kesti reilun tunnin ja sisälsi 6km hölköttelyä (yhden ylämäen kävelin), pientä pakertamista rantapuiston ulkokuntosalilla ja lopuksi kotipihalla vielä tämän päivän kyykkyhaasteen eli 130 kyykkyä.
Ei paha, vai mitä:) en vieläkään tajua, miten pystyin tuohon ja kantapää alkaa 600mg buranasta huolimatta olla todella kipeä. Silti, ihan huikeaa:)

Sitten sainkin luvan lähteä työmaalle ja tehtäväkseni maalata lasten huoneet ja eteisen. Alla lastenhuoneiden tapetti, ei vaikea arvata kumpi on pojan ja kumpi tyttöjen.

Poika halusi autotapetin joten se hänelle Bauhausista ostettiin. Tyttöjen huoneen tapetin valkkasin minä kun kolmeveen kanssa siitä ei vaan tullut mitään. K-raudasta se on. Huoneisiin tulee tammilankkulaminaatti.

Muuten näyttää tältä, 3 viikon päästä pitäis täällä asua. Ei paha?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!