Pages

maanantai 6. heinäkuuta 2015

Hyvästit kahville?Olen ollut koko viikon ilman kahvia ja tänään sorruin juomaan kupposen ja vielä toisenkin kahvilassa. Sitten tulikin jo tosi kova kiire kotiin, vatsa taas ihan sekaisin. Onko nyt munkin aika lopettaa kahvin juominen kokonaan vai mahtaisko edes joku kahvilaatu olla hellempi vatsalle? Tosi surkea tilanne. Pari vuotta sitten ostamani kahvikone jää käyttämättä? Rakastan maitokahveja, lattea, cappuchinoa... Ehkä joku pieni tauko riittäisi?

Vai voisiko olla niin, että on stressivatsa iskenyt? Hieman väsymystäkin. 

Eilen pohdittiin kylpyhuoneen laatoitusta tosi väsyneenä puolille öin (tosi fiksua joo), yöllä näin painajaista jossa olin maahansyöksyvässä matkustajakoneessa (esikoinen herätti vessaan mut puoli kolme ja tytsy syötölle pari kertaa) joten tottakai olin aamusta aivan rättiväsynyt ja helkkarin pahalla tuulella valmiiksi. 

Kylppärin laatoitus onkin yksi aihe, joka herättää stressiä. Onhan se ratkaisu jota pitää katsoa aika pitkään. Yleensä seinät voi maalata ja lattiatkin vaihtaa (ainakin laminaatit) helpolla, mutta laatoitusta ei noin vaan vaihdeta. Ollaan väännetty mm.aiheista värisävyt (ruskea vai harmaa), lattian väri, onko tehosteseinä vai joku boordimainen ratkaisu ympäri (ja jos on tehosteseinä niin mikä seinistä se olisi), minkävärinen katto, minkälaista laattaa (halpaa, kallista, mattaa, kiiltävää, koko, pinnoite jne.). Sitten olen netistä katsonut kuvia ja näyttänyt miehelle mutta kun lopulta on johonkin ymmärrykseen ehkä päästy, niin seuraavana päivänä olemme joko unohtaneet tai sitten muuttaneet mielemme. Ja asialla tietenkin on hirveä kiire. Olen toivonut, että pääsisimme laattakauppaan oikein katsomaan, mutta lasten kanssa en suostu menemään ja kaitsijoita ei ole tarjoutunut, niin on pitänyt sitten kotona ideoida. Mun suusta on tullut jo monta kertaa "aivan sama", joka kuvastaa väsymystä tähän projektiin. Onneks just kuulin, että anoppi tulee apuun ja pääsemme keskiviikkona kauppaan:) Sitä ennen yritän väsätä teille pienen postauksen aiheesta!

Mutta avautumisrönsyn jälkeen paluu kahviasioihin. En ole koskaan ollut kunnolla kahvi-ihminen. 

Olen opetellut juomaan kahvia seuran vuoksi ja kun 2000-luvulla jossain vaiheessa tuli erikoiskahvit muotiin, niin niistä vasta innostuin. Muutama vuosi sitten sain anopilta joululahjaksi lahjakortin Stockmannille ja kun en keksinyt miten sen käyttäisin, ostin De Longhin crema-keittimen.
Ja kuulkaa, olen käyttänyt tätä paljon. Viimeksi tänään. Että kyllä harmittaisi jos nyt pitää luopua tästä rakkaasta nautinnosta. Ehkä pidän nyt taukoa ja kokeilen taas joskus myöhemmin uudestaan. Voi surku!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!