Pages

lauantai 4. heinäkuuta 2015

100 000 sivun katselua ja arvonta!!

Blogini tilastot sanovat, että sivuja on katseltu 100 000 kertaa. Olen pitkään odottanut jo luvun täyttymistä, jotta voin järjestää teille taas arvonnan!

Kesän ja elämäntaparemonttini kunniaksi päätin arpoa teille Voi Hyvin lehteä 4 numeron paketin ja kakkospalkintona tilauksesta saatavan tilaajalahjan, Lumenen setin, jonka sisältö löytyy Täältä.

Pidätän oikeudet toki muutoksiin, jos tilaajalahjat onkin loppu.

Virallinen arvonta on 10.7. Joten ilmoittakaa palauteboksissa kiinnostuksenne joko molempiin tai toiseen arvontaan. Samoin haluaisin palauteboksissa kuulla, että miksi jaksatte tätä mun blogia seurata ja mistä asioista toivoisitte kirjoituksia tulevana syksynä.

Ihana, että olette kuitenkin jaksaneet pysyä mukana. Itsellä on ollut mieli maassa siltäkin osin tämän blogin (ja elämäni) suhteen, että ei ole päässyt/jaksanut/kyennyt liikkumaan haluamallani tahdilla ja painonpudotus on ollut ihan naurettavaa. Silti en ole lopettamassa, koska melkein jokaisen kirjoituksen jälkeen saan aina voimaa liikuntaan!

10 kommenttia:

 1. Tykkään seurata blogiasi, koska saan täältä inspiraatiota kuntoiluun :) Pidän siitä, miten rehellisesti ja suoraan asioista kirjoitat, jatka samaan malliin! Ja osallistun molempiin arvontoihin.
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 2. No siis tääkin äiti haluu kuosiin :)
  Osallistun molempii arvontoihin.

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Molempiin, kiitos :) viktoriaohviktoria@gmail.com

  Tykkään seurata blogiasi, koska vaikutat niin sympaattiselta ja jotenkin aidolta ihmiseltä. Sinulla tuntuu olevan elämässä tärkeysjärjestys kohdillaan.

  VastaaPoista
 4. Osallistun molempiin arvontoihin.

  Tätä blogia on kiva lukea, kun saa omaankin koko elämän kestävään projektiin intoa. Ilman kanssakulkijoita tätä homma olisi äärettömän tylsää eikä siinä onnistuisi. Mitä meillä oli ennen blogeja?

  VastaaPoista
 5. Terveelliset elämäntavat ja kuntoilu ovat alkanut kiinnostaa minua yhä enemmän. Blogeista tähän harrastukseen saa lisäinspiraatiota :) Painonpudotus tahtoo olla vähän sellainen ikuisuusprojekti, johon täytyisi saada paljon motivaatiota.
  Osallistun molempiin arvontoihin.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 6. Alunperin(kin) tykästyin persoonallisuutesi lisäksi siihen että kirjoitat kaikesta. Turhan monet blogit ovat nykyään aihepiiri-blogeja, sulla on tämmöinen ihana elämä-blogi, sikin sokin kaikkea. Olet ihan helmi ♡

  VastaaPoista
 7. Tämä on jotenkin niin rehellinen ja elämänmakuinen blogi, että sitä on kiva seurata. Jos lopettaisit kirjoittamisen, niin miettisin varmaan aina välillä, mitä sinulle kuuluu. Harvojen blogien kanssa kirjoittaja alkaa tuntua samalla tavalla tutulta. On myös tosi inspiroivaa, miten sinnikkäästi jatkat projektiasi vastoinkäymisistä huolimatta. Mukana molemmissa arvonnoissa!

  VastaaPoista
 8. Syksy lähestyy ja tarkoitus on ottaa itseään niskasta kiinni kesän velttoilun jälkeen. Sen vuoksi kaikki vinkit ja motivaatio liikuntaan on tarpeen, blogisi on hyvä juuri tähän tarkoitukseen :) Mukana Lumenen paketin arvonnassa. pussikarhu(at)luukku.com

  VastaaPoista
 9. Seuraan blogiasi, koska tosielämässä ei juuri nyt ole kuntoilu/painonpudotuskaveria ja vertaistukea ei ole koskaan liikaa. Meillä on samanlainen päämäärä ja olemme suunnilleen samanikäiset. Blogissasi olet rehellinen ja näyttäydyt omana itsenäsi -sekä tekstisi on luettavaa, kiireestä huolimatta. Elät varmastikin kiireisintä aikaa elämässä, mutta kunhan lapset kasvavat sinulle jää aikaa myös itsellesi. Teini-ikäisinä he kyllä haluavat koneesi, tablettisi, työläppäriä myöten -joten rauhaisalle blogielämälle ei tässäkään elämänvaiheessa ole aina mahdollisuuksia (aamupäivät ovat silloin tärkeitä, teinit tunnetusti nukkuvat kauan)

  VastaaPoista
 10. Seuraan blogiasi, ja toivon että sama innostus tarttuisi itseenikin :) Osallistun molempiin arvontoihin.
  annu.liina78@gmail.com

  VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!