Pages

maanantai 22. kesäkuuta 2015

Uusia tuulia, viikkokatsaus

Jepulis jee! Nyt on ollut viime viikon paljon levollisempi olo ja olen saanut vähän asioita hoidettua sekä treenin kulkemaan. Tai ainakin alkuun:) en muista, mainitsinko täällä siitä, että testasin vatsalihakseni ja ne ovat palautuneet synnytyksen jälkeen paikoilleen. Joten olen olen uskaltanut kaivaa raskaammankin kuulan taas esiin.

Viime viikolla tein kuulan kanssa yhden rankan kolmen liikkeen treenin (toistot 20 ja siitä alaspäin) ja viikonloppuna kahvakuulaa ja omaa painoa hyväksikäyttäen jalkatreenin. Tänään tein yläkroppatreenin. Nämä kuulatreenit ei usein ole mulla kuin 30-45 minuutin pituisia, mutta saan kyllä hyvän hien ja lihakset kipeiksi.

Raha-asiat on selkiytyneet. Työnantaja oli sössinyt asioita kelaan päin ja olin ilman tuloja koko toukokuun ja pitkälle kesäkuuta. Aiheutti melkoisen stressin sekin, laskut kun pitää maksaa.

Tänään mulla oli myös haastattelu lehteen. Blogin kautta mut oli löydetty ja pyydettiin artikkeliin koskien elämäntaparemonttia ja nimenomaan sokerikoukkuun liittyen. Lehti on Kauneus ja Terveys, elokuun alussa ilmestyvä numero. Blogia jutussa ei mainita, koska mm. äitini lukee ko. lehteä enkä halua häntä tänne lukemaan. Lehteen tulee myös valokuvia, joten pääsen oikein ammattikuvaajan eteen:)

Mietin tosi pitkään, että uskaltaudunko omalla nimellä kertomaan ongelmistani koko Suomelle. Mutta totuus on, että kaikkihan sen näkee että olen lihava. Mitä sitä salailemaan. Ehkä juttu auttaa jotakuta muuta...

Tänään tapasin myös mahdollisen tulevan PT:ni. Olen hänet tuntenut montaa kautta pidemmän aikaa, mutta vasta vähän aikaa sitten selvisi, että tekee myös tätä ohjaamista. Kolmen kuukauden sopparilla varmaankin aloitetaan elokuun loppupuolella ja vaihtoehtoja on monia. Haluan tällä kertaa kokonaisvaltaisemman paketin ja kunnon tsempparin rinnalleni.

Varasin myös vihdoinkin ajan lääkäriin näiden jalkavaivojen vuoksi. Aristan tuota kantapäätä niin paljon, että koko jalka pohkeeseen asti on kipeä ja jäykkä. Samoin myös toinen jalka on alkanut vaivata, varaan sille varmaan taas liikaa painoa kun yritän tuota toista säästää.

Jotenkin keveämpi ja huojentunut olo vaikka muutto ja talotilanne painaa päälle. Mies lohduttaa, että isoimmat hommat on takana, mutta ei se mun silmään näytä siltä. Kaikki, siis ihan kaikki, odottaa nyt sen lattian kuivumista. Keittiön kaapit on kaikki hankittu ja seiniä paraikaa maalataan yms. Mutta lattian puute on kyllä ongelma. Samoin kylppärin (kuulemma vesieristys ja laatat on pikkuhomma;).

Lapset on ihan kypsiä koko remonttiin. Jos ne ottaa sinne mukaan, tappelevat koko ajan. Viikonloppuna (siis juhannuksena) annettiin niille pensselit käteen ja lopputulos: molemmilla tukka, kädet, vaatteet, naama jne. maalissa. Suuttuivat ja löivät toisiaan pensselillä! Että semmosta! Pakko ne on sinne kuitenkin ottaa, että saan itsekin autettua.

Tilasin myös kahvakuulan kaveriksi trx-nauhat. Ajattelin ne ripustaa ulkona puuhun ja harjoitella ulkona. Se on tehokasta treeniä sekin:)

Pian päästään muuttamaan! Samalla on tosi haikeaa lähteä täältä, mutta jännää muuttaa omakotitaloon:)

 

4 kommenttia:

 1. Hei, minut myös "löydettiin" lehtihaastatteluun blogini kautta. Toukokuun alussa minusta oli juttua Ilta-Sanomissa Dash-dieettiin liittyen. Kirjoitin tuntemuksistani blogiini, samoja fiiliksiä kuin sinullakin eli silloin mietin, mitä tuli tehtyä. Pitikö sitä nyt mennä kaikki kertomaan ihan valtakunnan laajuisesti? Kauneus ja Terveys on laadukas julkaisu, varmasti haastattelusi on hienosti laadittu.
  http://ainosalminen.com/2015/05/08/journalismista-ja-alkoholikulttuurista-valtakunnanlaihduttaja-motkottaa/

  VastaaPoista
 2. Pitääkin lukea sitten tuo juttu, kun ilmestyy. Varmaan täällä siitä muistuttelet?

  VastaaPoista
 3. Muistuttelehan sitten tuosta jutusta, niin pitää etsiä se jostain :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä varmaan muistutan, on se senverran jännittävä juttu:) ja aika hassulta se tuntui, että joku tämän blogin kautta mut on bongannut:)

  VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!