Pages

tiistai 16. kesäkuuta 2015

Tyttö tervehtymässä, äiti ei

Nyt on jotain kyllä kummallista. Tyttö onneks näyttää terveemmältä ja ruokaakin jo uppoaa. Mutta minä en. Mulla on ihan hirvittäviä vatsavaivoja/kipuja nyt ollut ja ainoastaan paastoamalla saan pidettyä kivut kurissa. jee! Tippuuhan se paino näinkin. Mutta juu ei ole nyt liikuntauutisia ollenkaan kerrottavana eikä juuri muutakaan. Muksut jäi kesälomalle hoidosta ja sattuneesta syystä ollaan nyt keskenämme 24/7 ja voimavarat riittää just ja just. Eiköhän tämä kohta taas. Oikeik super äitikuosiin-blogi tänä kesänä:)


Varsa kipuilee ja krsmppailee koko ajan, tosi pahanhajuisia ilmavaivoja ja päälle lähes ripskaa. Yäk suoliasiaa siis! Näitä on aina joskus ennenkin ollut silloin tällöin hetken kerrallaan siitä saakka kun tämän elämäntaparemontin aloitin. En tiedä edes mistä aloittaa selvittely kun käytännössä olen jo gluteeniton ja maidoton (eli tuskin Keliakia tai laktoosi-intoleranssi). Joku virus vaan? Ärtynyt suolisto (mistä)? Maitohapposysteemit pielessä? Mistä ihmeestä voi olla kysymys? Ei vatsatauditkaan viikkokaupalla kestä.

3 kommenttia:

  1. Voi kestää :( Me saatiin miehen kanssa joskus Kreikan tuliaisina ihan jäätävä vatsapöpö, joka kesti kolme viikkoa. Mies joutui sairaalaan tiputukseen jne. Ne vatsakrampit oli jotain ihan kamalia. Esikoinen oli silloin 4kk ja imetin. En pystynyt syömään mitään, jotain paahtoleipää yritin välillä nakertaa. Huh huh, muistan vieläkin elävästi ne krampit :/ Käy antamassa joku p*skanäyte terveyskeskuksessa?

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommenteista! En ole vielä käynyt terkkarissa kun nestepaastolla tää pysyy ihan hyvin kurissa. Vedän sitten pirtelöitä, ettei maito tyrehdy rinnoista:) Mauran maailma, olisinpa! Käytännössä ihan mahdotonta valitettavasti:(

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!