Pages

lauantai 30. toukokuuta 2015

Äidiltä toiselle, apua huonompiosaisemmille

Jokunen teistä on ehkä törmännyt Äidiltä toiselle- haasteeseen. Haastan nyt jokaisen perheellisen lukijan tähän ja toivon, että laitatte omiin blogeihinne myös postauksen kuvineen päivineen ja linkitätte sen tänne munkin luettavaksi kommentteihin.

No mistä tässä on kyse?

Mufindin äideistä. Mufindi on vuoristokylä Tansaniassa. hyvin köyhä kylä, ihmisiä joilla ei kirjaimellisesti ole mitään. Naisia jotka tulevat äideiksi ihan niinkuin mekin täällä Suomessa. Mufindissa on vahva "poppamies" kulttuuri lääkinnällisissä asioissa ja valitettavasti, HIV-positiivisia äitejä. Kun usko länsimaiseen lääketieteeseen puuttuu, tarvitaan äideille porkkana, jotta he suostuvat tulemaan lääkärin vastaanotolle ja saamaan hoitoa raskaana. Projektin tarkoituksena on estää HIV:n tarttuminen syntyville lapsille. Ja porkkana on "äitiyspakkaus" eli raskaana oleva äiti saa äitiyspakkauksen kääntyessään lääkärin puoleen.

Mitä sinun pitää tehdä, jos haluat ottaa haasteen vastaan, ja mitä minä tein?

- Mainostaa projektia ystävillesi, vaikka kerätä ryhmä joka kokoaa pakkauksen yhdessä.

- Katsoa linkki http://aidiltatoiselle.fi ja sieltä ohjeet

- Koota pakkaus ja postittaa se. Itsellä meni jotakuinkin 4-5 tuntia siihen, että kaivoin vanhat vaatteet ja varastot läpi. Puuttuvat osat sain kavereilta. Postin joudut maksamaan itse ja sehän käytännössä on ainoa asia, joka tässä kustantaa.

Jos haluat säästää joitain juttuja pakkauksesta/pakkauksista, niin voit korvata ne jollain vastaavalla tuotteella. Minullakin osa vaatteista oli ihan jotain muita vaatteita.

Siunata pieni ajatus Mufindilaisille äideille ja lapsille samalla kun laitat pakkaukseen mukaan pienen viestin/kuvan.

Taas kerran, pieni juttu meille, mutta ihan valtava juttu Mufundin äideille ja heidän syntymättömille lapsilleen.

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!