Pages

lauantai 11. huhtikuuta 2015

Viikon kuulumisia, kuvia ja kahvakuula!

Good morning! Taas on päästy smoothien makuun. On punaista ja vihreää sekä keltaista, sisällöstä riippuen tietenkin. Mukavia aamupaloja noi ja tosi helppo surauttaa, napata vaikka matkalle mukaan:)
Pitkästä pitkästä aikaa kokeilin myös proteiinilettuja, ohje the Good Morning- blogista!
Ja näitä perusmössöjä, joihin olen jo niin tottunut. paitsi että auts! Vauvalla on hävyttömät ilmavaivat (väsyyyy...) joten kaali ja pavut nou nou! Liian myöhään tajusin, voi pientä voi äitiä!
Pientä haikeutta on ilmassa. Olen kuitenkin aika paljon tässä asuessamme satsannut asunnon pihaan, istutuksiin ja käyttänyt lukemattomia päiviä lapio kädessä. Vasta pari vuotta sitten musta alkoi tuntuis, että piha alkaa olemaan "valmis" eikä vaadi jatkuvaa suunnittelua ja kasvien istuttamista ja siirtelyä. No nyt se jää sitten jollekulle muulle laitettavaksi. Kevään ensimmäiset krookukset!
Tänään oli täällä etelässä varmaan tämän kevään lämpimin päivä so far. Mitä tekee Iiris? No kaivaa kuulan tietenkin esiin! Tässä on viikko mennyt väsymyshorroksessa ja ainoat liikunnat lähinnä vaunukävelyä (ok, muutama juoksuaskel) hissukseen, kilometri-pari kerrallaan. Nyt kauniissa auringonpaisteessa oli kiva kuulata. Otin haasteena tuon isomman 12 kilon kuulani ja tein kerrassaan jopa kovan puolen tunnin treenin. Tai niin että ainakin hengästyin ja sain vatsa- sekä jalkalihakset väsytettyä. Kuulailun perään lupasin Ilkalle jäätelön jos lähtee mun kanssa lenkille (lenkki suuntasi siis kauppaan) ja hölkkäilin sitten pienen pyöräilijän perässä vaunujen kanssa 2 kertaa 1 km pätkän. Siinä oli muuten ihan riittävästi!
Näin se menee! Kyykkyjä, pystypunnerruksia! Niissä saa kyllä hyvän hien:) Arvaus on, että huomenna sattuu!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!