Pages

lauantai 18. huhtikuuta 2015

Kehonhuoltoa, kahvakuulalla yms.

Muun perheen kaurapuuro ei sovi mulle, joten taas uusi kokeilu:) Vaikkei kuvasta välttämättä huomaa, on se raakapuuroa. Mantelimaitoon kaurahiutaleet, auringonkukansiemeniä, vähän kardemummaa, banaania jne. Sitten jonkun aikaa jääkaapissa ja hyvää on! Tai siis ihan syötävää. Ohjeen taas bongasin The Good Morning- blogista.
Maidoton dieetti on mennyt ihan ok ja viljaton myös. Täytyy myöntää, että olen niitä 100% kaurapaloja syönyt ihan luvattomia määriä, joten ainakaan tällä hetkellä se ei näy painossa. Väsymykseltä kun rehujen syöminen on jäänyt vähemmälle. Mutta kyllä se siitä, kun asian tiedostaa (ja kirjoittaa tänne, se on tehokasta), niin sille voi ruveta tekemään muutostakin!
Selkä on ihan tohjona. Näkee selvästi, että nelikymppisenä ei toivu raskaudesta samalla tavalla, kun nuorempana. Mulla on vatsalihakset edelleen...joissain...Ja vauvan kantaminen sekä imettäminen alkaa tuntua selässä. Varasin ajan jo hierojalle (perjantaiksi) ja pika-apua nyt sain tuosta putkirullauksesta. Aikaa, että se sattui ja puolen tunnin session jälkeen olin ihan hikinen. Kävin pääasiassa nyt läpi selän ja jalat, sitten vauva jo kutsuukin:) Taidan ottaa tuon nyt oikeasti säännölliseen käyttöön ja samaten joitain pilates-liikkeitä. Kuvaajana muuten poikani, on taidot hällä kehittyneet.
Oli tuossa eräs aurinkoinen päivä ja isommat lapset hoidossa. Olinpa tuona päivänä kirjoittanut taas postauksen, kun en ole liikkunut kunnolla. No heti kirjoittamisen jälkeen iski into. Vauva vaunuihin, 40 minsan treeni ja päälle reipas puolen tunnin vaunukävely. Tässä treenissä tein mm. burpeet kahvakuulalla (eli ylhäällä etuheilautus) ja tuota alla olevaa yhdistelmäliikettä (ojentajat huusi hoosiannaa monta päivää). Kuten ehkä joku huomaa, mulla on taas isompi kuula käytössä ja pelkään että sekin osaltaan rikkoi tuota selkäparkaani.
Ilokseni kai voin todeta, että paino ei ole noussut. Kävin jossain välissä vaa'alla ja edelleen se siellä pyöri jossain 92-93 välissä. Surukseni voin todeta, että synnytys vei multa tasan vauvan painon jne. Yhtään ylimääräistä kiloa ei lähtenyt. Tosin aloin epäilemään näin käyvän jo loppuraskaudesta kun huomasin ettei niitä turvotuksia tullut yhtään. Nyt taas on alkanut vähän turvottamaan (kuka käskee syödä hiilareita.. No ehkä vauva joo, että sais maitoa mutta silti...). Pikkuhiljaa taas palauttamaan kasvisvoittoista dieettiä eikös vaan! Nyt vaan hankala kun niin moni asia on kielletty. Banaaneita nyt onneks saan syödä!

 

1 kommentti:

  1. Mulla jäi ekassa synnytyksessä sairaalaan 8 kiloa ja kakkosta kun menin synnyttämään niin ajattelin, että jes, näinhän tietysti tapahtuu tälläkin kertaa.

    Ja paskat. Tasan kolme kiloa kevyempi olin kotiin tultaessa.

    Sama homma kävi kolmannenkin kanssa. Ja niitä kilojahan edelleen tiputellaan... *huoh*

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!