Pages

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Viikonlopun fiiliksiä ja kuvia


Remonttileskenä sitten koko viikonloppu (voi mua marttyyriä) oli pakko keksiä jotain järjellistä tekemistä lasten kanssa. Eipä muuta kun rautakauppaan tapetteja valitsemaan, sieltä kiinalaiseen syömään ja sitten kauppakeskukseen pyörimään. Marimekon kipot jäi kauppaan kun Tigeristä löytyi aivan yhtä söpöt kymmenesosahintaan Marimekosta. Ei haittaa sitäpaitsi vaikka tulis vähän kolhuja! Ihan superlöytö!
Superjuoma auttaa jaksamaan!

Viime viikko on ollut väsymyksen kannalta ihan tappoa. Kun herään 5-15 kertaa yössä vessaan (eipä muuten vaivaa turvotukset) niin päivät on ihan tolkuttomia. Tässä yks mikä pitää pirteänä. Marjoja, omenamehua, salaatteja, avokadoa ja banaania sekä vissyä nesteeksi. Jo piristi!

 

Seuraavaksi sitten päätin ruveta tyhjentämään superfoodvarastoani ja tehdä raakasuklaata.


Pistaasipähkinöitä ja rusinoita rouhittuna


Kaakaovoi ja raakakaakaojauhe ebaystä.

Sekoitetaan sulatettuun kaakaovoi+raakakaakaosekoitukseen (vesihauteessa sitten ja kookosöljyä en laittanut koska yök!), makeutetaan hunajalla/siirapilla jonka jälkeen jonkunlaisiin muotteihin! Maistuu muuten lapsillekin kun tarpeeks laittaa makeutusta!

Joko pakastimeen (jos on kiirus) tai jääkaappiin. Mitä enemmän mukana on muuten hunajaa, niin sitä löysemmäksi tuo jää. Mutta menee se löysempänäkin ja maistuu paremmalle. Ilman makeutusta en näitä kyllä söisi, on senverran pahaa vaikka kuinka heittää rusinoita sun muita sekaan.

Nuorelle neidille neuloin sen keltaisen neuletakin jämälangoista kaulurin dropsin ohjeella....


 

 

 

 

Ja leikin valokuvaajaa, tämmöstä selfietä en olekaan vielä ottanut. Ei hullumpi idea joten ehkä kokeilen huomenna kunnon kameran kanssa. Tässä kuvassa siis tasan 39 raskausviikkoa. Näyttäis vatsanseutu laskeutuneen jo. Laskeutumiseen liittyen olen saanut tämän raskauden ekan raskausarven joka repesi ikivanhasta napakorun reijästä. Voi että on kulkaa kipeä ja olen muutenkin kipeä, en lupaa enää edes itselleni viimeiselle viikolle liikuntoja kun panadolin voimalla nyt vedetään. Mutta katsotaan...

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!