Pages

torstai 5. maaliskuuta 2015

Täällä ollaan - edelleen yhtenä kappaleena:)

Päivät käy vähiin. Maanantaina lähden käynnistettäväksi joten vielä 3 yötä kotona. Esikoinen totesi aamulla "Äiti sä oot ihana kun sä synnytät meille vauvan" samalla kun hali ja pusi mahaa!

Aika odottavalla kannalla olen jo itsekin. Maanantaina jumppasin vielä 45 minsaa kahvakuulan kanssa, eilen 20 minuuttia zumbailua + pari km kävelyä kun hain lapset hoidosta. Illalla alkoi paikat jo särkemään niin, että mahtaako tältä viikolta mun sporttailut olla jo tässä?

Tänään oli viimeinen neuvola ja kaikki oli kunnossa, painokin oli taas tipahtanut 800 grammaa entisiin lukemiin. Jos nyt vertaa neuvolakortin aloituspainoon niin mulle on tullut raskausaikana 3,5 kiloa painoa sitten ensimmäisen käynnin ja tämän päivän punnitus oli viimeinen!! Neukussahan vaan mitataan vaatteet päällä ja yleensä koskaan ei aamupainoa vaan iltapäiväpaino eli lukemat on aina vähän eri. Eli en kyllä päässyt nollatulokseen MUTTA koska lapsen painoarvio on 3,5 kg niin ehkäpä nollatulos on sitten syntymän jälkeen!:)

Remppahommat etenee omaan tahtiin. Nyt on saatu keittiösuunnitelma Ikean suunnittelijaltakin ja eipä se noista mun tekemistä kuvista lopulta paljoa eronnut. Voisinkin nyt kysyä teiltä lukijoilta että miten on? SAAREKE? Onko se ehdoton nou nou vai kannattaisko sitä harkita?

Itse en sitä ajatellut, mutta suunnittelija oli semmoisen piirtänyt että sais vähän lisää laskutasoa. Meidän keittiö on isommasta päästä 4,7*6,1 metriä, mutta kaikkien oviaukkojen sun muiden vuoksi tosi hankala suunniteltava ja siksi tuo saareke oli siihen piirretty. Että vinkkejä ja kokemuksia:)

Nyt rempparintamalla on semmosia isoja juttuja tekeillä, että kun ne saadaan valmiiksi ja lattiavalu tehtyä niin päästään oikeasti tekemään sisäremonttia, pystyttämään seiniä, laittamaan lattialaattoja ja kaappeja sun muuta ja talo alkaa oikeasti näyttää kodilta. Nyt se on pelkkää purua, puuta ja sotkua...

Jokohan seuraava postaus olisi sitten iloinen uutinen:)
3 kommenttia:

  1. Wau ihan mahtava saavutus ettet ole tuon enempää painoa haalinut raskauden aikana,hatun nosto ! Ja tsempit synnytykseen ! :)

    VastaaPoista
  2. Mä ottaisin ainakin saarekkeen!

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo esikoisen kommentti <3

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!