Pages

lauantai 7. maaliskuuta 2015

Hyvää naistenpäivää!

Oletan, että pääasiassa blogia lukee naiset joten teille siis toivotus!!:)

Mulla on vielä yksi yö kotona ja alkaa tosi paljon jo jännittää. Olen tehnyt synnytystoivelistaa, pakannut itselleni ja vauvalle jo tavaroita mutta vielä tuntuu että kaikki on ihan kesken. Olen ollut tosi väsynyt, tottakai sattuneesta syystä, mutta onhan tämä raksavaimona oleminen kyllä raskastakin. Tänäänkin lasten kanssa yksinäni koko päivä ja illalla pitäisi vielä lähteä Ikeaan niitä keittiön kaappeja tilaamaan. Kahvin ja vihersmoothien voimilla mennään!

Tässä on lehtikaalia, mansikkaa, banaania, avokadoa, omenamehua, vissyä, sokeritonta mehukeittoa ja väri on hieman epäilyttävä....;)

Jatkuva väsymys alkaa taas valtaamaan mieltä muutenkin ja olen ollut aika alavireinen. Siihen päälle miehen ajattelemattomuus, niin johan on itkuherkkä bloggari täällä taas liikenteessä.

Meillä ei naistenpäivää sen kummemmin muisteta, mutta lapset on askarrelleet hienot jutut kerhossa:) Kukka on pojan tekemä ja "räsymatto" tytön tekemä. Ja toki eilen kauppareissulla poika sai valita kotiin naistenpäivän kukkakimpun (jonka äiti tietysti maksoi), valitsi kauniita liloja neilikoita!

Mun piti osallistua tänään ensimmäiselle Yoogaian tunnille klo 11, mutta näyttää siltä että miehellä on isompi kiire työmaalle niin jää kokeilematta. Ellen sitten saa lapsia jotenkin lumottua tunniksi telkkarin ääreen.

No, kokeilen sitten kun ehdin.

 

Anyway, tämmöiset terveiset. Minäpä jatkan pakkaamista ja yritän vielä kerätä voimia,

 

3 kommenttia:

  1. Hirmusesti tsemppiä huomiseen! Huomenna tähän aikaan sulla voi jo olla pieni tuhiseva nyytti kainalossa. <3 Oot upeesti jaksanut liikkua ja tsempata syömisten kanssa koko raskauden ajan. Iso hatunnosto sille! Kohta pääset taas jumppailemaan kunnolla ilman, että masu on tiellä. ;) Kuulumisia odotellen...

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sari, jännittää kovasti:) Niinhän ne sanoo että synnytys on kuin maraton että iso urakka on edessä:)

    VastaaPoista
  3. Kääk ääk. Täälläkin odotellaan hengessä mukana!

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!