Pages

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

treenit sujuu taas

Jee sain taas treenin sujumaan. Sunnuntaina puolen tunnin kahvakuulatreenin (270 kcal) päälle kävin eilen tekemässä reilun tunnin salitreenin (koko yläkropan) ja vähän uintia päälle. Kävin siis kokeilemassa paikallisen uimahallin salia, joka ei kyllä vakuuttanut ollenkaan. Käytännössä oli käyttöä vain vapaapainoille. Mutta on se jännä nähdä mitä kaikenlaisia vehkeitä eri saleilla on:)

Tässä kuvassa erittäin hikinen ja tyytyväinen treenaaja, jota kyllä supisteli koko illan treenin jälkeen! Kaveri jo kehitti varovaisuuteen, mutta minähän treenaan kun tuntuu hyvältä. Ei raskaus ole mikään syy jäädä sängyn pohjalle. Ja noita kivuttomia suppareita nyt on muutenkin vähän väliä. Kävely ei multa suju, ottaa selkään mutta sali...tulee niin hyvät fiilikset!

On vielä pari päivää sitä antibioottikuuria jäljellä ja olokin alkaa olemaan jo ihan järkevä. Toki hb ei näytä nousevan joten olen tajuttoman väsynyt koko ajan.

 
Tosi monessa blogissa on nyt ollut juttua kuntosalien ryysiksestä ja ylipäätänsä kaikenlaisesta "kesäkuntoon motivaatiosta". En ole itse oikein jaksanut asiasta itse kirjoitella ja mua vähän ylipäätänsä tympii toisten treenaajien harjoittelun kritisoiminen tai aseiden puiminen. Jokainen meistä siellä salilla tekee parhaansa ja oman tasonsa mukaan. Toisilla on varaa kalliisiin valmentajiin ja enemmän osaamista ja tietämystä, toiset käy hinkkaamassa laitteita kun eivät uskalla vapaapainoihin koskea. Mulla on ystävä joka maksaa salikäynneistä ja on sen puoli tuntia salilla käytännössä crossarilla ja vatsalihaslaitteissa jonka jälkeen venyttelee ja häipyy. Joo on se kummallista, mutta so what. Jokainen käyttää rahansa ja aikansa miten haluaa. 

Ja parempi edes sen 1-2 kk vuodessa treenata "kesäkuntoon" kun ei ollenkaan. Kaikki on kotiinpäin. Kyllä sitä itsekin saliuran alkuvaiheessa varmaan kävi tosi satunnaisesti ja teki liikkeitä miten sattui kun ei ollut hajuakaan mistään ohjelmien jakamisesta tai ylipäätänsä mistään.

Itsekin olen kritisoinut täällä salikäyttäytymistä, mutta se koskee äijiä jotka treenaa isoilla painoilla eivätkö vie painoja paikalleen ja muutenkaan siivoa jälkiään. Se on ihan tietoista välinpitämättömyyttä kanssatreenaajia kohtaan. 

Mikäs teitä salilla erityisesti ärsyttää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!