Pages

lauantai 28. helmikuuta 2015

sisustushommia ja etukäteishankintoja uuteen kotiin:)

Oikeastaan ihana suunnitella uuden kodin juttuja ihan pinnoista sisustukseen. Tänään huomasin ilokseni Hobby Hallin "hobbaloissa" tutun merkkisiä kodin pienkoneita.

Useampi vuosi sitten ostin Stockalta pitkään haaveilemani kahvinkeittimen, DeLonghi merkkisen. Olen ollut tosi tyytyväinen keittimeen ja itse asiassa tähän väritykseen (helmenvalkoinen). Ilokseni nyt huomasin, että samaa sarjaa löytyy myös vedenkeitin ja leivänpaahdin ja vieläpä pienessä alennuksessa HH:ssa.

Nyt saan vihdoin uuteen kotiin tärkeimmät laitteet samaa sarjaa jee:)

Mukaan tarttui myös Aarikan pässi-sarjan purkit. Kyllähän jokainen nainen nyt tarvitsee muutaman purkin keittiöön:) Jostain pitäisi löytää vielä yksi musta pässi näiden seuraksi!

Jokunen teistä on huomannut, että pidän keittiön pöydällä keltaista pallokuvioista vahakangasliinaa. Ostin sen Etolasta aikanaan etola-hintaan (eli ei paljon mitään) suojaamaan uutta ruokapöytää, mutta myös väriläiskäksi keittiöön. Yritin nyt etsiä uutta liinaa, kun tuo keltainen alkaa vetämään viimeisiään, mutta eipä ihan heti tuommoista löydykään - ei edes nettikaupoista paitsi johonkin ihan älyttömään hintaan. Ebaysta sitten löytyi, kymmenellä eurolla sain vahakangasliinan just sopivan meidän pöytään briteistä. Sitäkin odottelen postiin saapuvaksi:) Ebay muutenkin on paikka, josta kannattaa katsoa aina ensin.

Lähinnä olen tilannut jotain huiveja sun muuta, mutta nyt täytyy perehtyä enemmän noihin sisustusjuttuihinkin:)

Ja Marimekolla on vielä tänään tarjous, jossa 100 euron astiaostoksista saa 20 euroa takaisin, joten lähden nyt sitten lapsikatraan kanssa hakemaan niitä Oiva-kulhoja joista olen haaveillut jo tosi pitkään:) En varmaan raaski vielä ostaa isoa salaattikulhoa, mutta edes ne pienet. Ikean kulhoista enää yksi jäljellä, joten hyvä tekosyy:)

Ja ne lastenhuoneen tapetit....

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!