Pages

maanantai 16. helmikuuta 2015

On se jo aika iso + supertreeni maanantaille


Oman salin kuukausisopimus meni tammikuun lopussa umpeen, mutta enhän minä ole tietenkään malttanut pysyä salilta pois. Kerta viikkoon varmaan mennään nyt viimeiset viikot. Tänään menin vanhalle tutulle salille, jossa olen käynyt vakiasiakkaana aika pitkään ja johon minulla on vielä kantiskortti jolla saa käydä kerran kuussa ilmaiseksi. Sinne siis suuntasin matkani:)) Kävelin reippaassa aurinkoisessa säässä salille 1,5 km ja suppareita lukuunottamatta kyllä tuntui hyvältä. Aurinko tekee ihmeitä.

Ajattelin tehdä kokovartalotreenin ja niin teinkin. Lämmittelyt ja sitten jalkoja (prässi, etureisikone, takareisikone), selkää (ylätalja, alatalja, käsipainolla yhden käden kulmasoudut, hyvää huomenta liike ja muutama sarja maastavetoja), rintaa (vinopenkki, flyes käsipainoilla, trx punnerrus), hauiksia käsipainolla ja ojentajia taljassa ja loppuun 10 minuutin verryttely. Juu ja kyllä - olin aivan puhki tämän jälkeen. Jopa niin puhki, että tavoistani poiketen ostin jonkun proteiinipatukan salilta, että jaksoin kävellä ovesta vielä ulos.
Kuten kuvasta näkee, oli aika kova treeni ja en meinannut itse edes uskoa kun näin sykemittarin lukemat. Ennen treeniä lounaaksi syömäni salaatti ei tainnut tosiaan olla tarpeeksi tällä kulutukselle kun tuli niin huono olo.
Askeleita kului aktiivisuusmittarin mukaan yli 10 000 ja muutenkin aktiivinen päivä. Illalla oltiin lasten kanssa vielä luistelemassa, nimittäin nyt ne molemmat jo luistelee ja muuta touhua.2 kommenttia:

  1. Onhan se jo vaikuttavan kokoinen :) Melko loppusuoralla taidat jo olla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On joo viikko 37 menossa eli viimeistään kolmen viikon päästä tämä on ulkona kun käynnistetään jos ei sitä ennen synny:) Itse ihan hätkähdin kun näin ton kuvan, parissa viikossa taas levinnyt tosi paljon:)

      Poista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!