Pages

torstai 19. helmikuuta 2015

New hair day

Tänään pääsin pitkästä aikaa kampaajalle, lähes vuosi on tässä vierähtänyt kotivärjäyksen ja edellisen kampaajakokemuksen jälkimainingeissa (kun teki minusta ihan blondin ja kuivatti tukkani). Tukka oli toki kasvanut, vaan ihan kamalassa kunnossa. Korvista alaspäin melkein yhtä hamppua kaikista seerumeista, öljyistä ja hoitoaineista huolimatta. 

Nappasin Grouponilta diilin Salon Helisaan http://www. helisa.fi joka on avannut nyt liikkeen myös Turkuun. Näistä diileistähän ollaan montaa mieltä, mutta nyt kyllä osui ja upposi:) Kertoo aika paljon kun varasin samantien seuraavan ajan toukokuulle!

Kyseessä on virolaissyntyinen, todella mukava ja asiakaspalveluhenkinen kampaaja joka  teki työnsä hienosti (kts. kuvat). En saanut ihan mitä halusin, mutta koska asia minulle perusteltiin hyvin, niin olen tosi tyytyväinen uuteen lookiin:) parasta on kun kampaaja kuuntelee sua ja sen jälkeen kertoo oman mielipiteensä ja suosituksensa! Tukka on ihanan kevyt ja kiiltävä! Nyt kelpaa lähteä synnyttämään:-)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!