Pages

lauantai 7. helmikuuta 2015

Muutama kuva vaan...


Pari ruokakuvaa kun nyt on alkanut taas ruoka maistua:) "yrttimarinoidut" possupihvit on ihan parhaita:) Siis ei ole mitään oikeaa marinadia (semmoista en huoli), mutta tosi hyviä!

Parsakaalin päälle voita ja Lidlin raejuusto...slurps!

Kuten kuvasta ehkä saattais arvata, ruokakauppamme on Lidl! Riistakäristystä kukkakaalimuhennospedillä ja etikkakurkuilla! Nämä riistakäristykset on tosi hyviä vaikka epäilen, että onko tämäkään riistaa oikeasti nähnyt (paketin mukaan Uudesta Seelannista).

Ja alempi kuva, pahoittelen että on väärinpäin mutta niin vaan taas on 500 grammaa tippunut tässä sairastelujen aikana. Nyt näyttää oikeasti jo siltä, että synnytyksen jälkeen olen alkupainoa kevyempi. Saa nähdä vaan minkälainen pötkylä masusta pullahtaa. Tiistaina menen taas ultrattavaksi ja varmaan siinä jo tehdään jotain päätöksiä mahdollisen käynnistämisen suhteen.

Painon kehityksestä kertoo sekin, että mulla on edelleen vihkisormus sormessa...jokainen aikaisempi raskaus on turvottanut sormet niin, ettei toivoakaan pitää sormusta. Mutta mä juoksenkin pissalla 4-6 kertaa yössä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!