Pages

tiistai 10. helmikuuta 2015

Kiinteistön omistaja:)


Jee! No nyt on aika miettimisen ohi ja talokaupat on sitten tehty. Kippis ja skool!

Oma asunto on nyt laitettu virallisesti myyntiin ihan välittäjälle ja eilen kävi valokuvaajakin ottamassa kuvia. Uusi koti on tuossa parin kilsan päässä. Omakotitalo n. 120 neliötä, neljä makkaria, olohuone, keittiö jne. Ja yhdessä kerroksessa mikä on kyllä mukava juttu.

Päiväkoti ja koulujen alaluokat on ihan vieressä, samoin ranta johon meillä on venepaikka ja tietysti rantaoikeus ja kalastusoikeudet niille vesille. Keskustaan 2-3 km.

Mutta ennenkuin sinne päästään muuttamaan, on isoja remontteja edessä. Kuntokartoituksessa löytyi kosteutta ja   myyjä remontoi nyt lattiaa. Koko taloon laitetaan vesikiertoinen lattialämmitys plus tietysti lattiat, keittiö uusitaan kokonaan ja tehdään pari pientä laajennusta. Kylppäri ja wc täytyy myös tehdä, mutta niillä ei ole niin kiire. Ja piha. 1600 neliötä työstettävää. Aion ottaa siihen hommaan kyllä puutarhasuunnittelijan.


Mutta tästä se nyt lähtee. Tänään olikin niin aurinkoinen päivä, että sain laittaa aurinkolasit ja kyllä se valo tekee hyvää. Viime päivien harmituksetkin on vähän menneet ohi, kirjoitin siipalle pitkän kirjeen ajatuksistani ja pelkästään sen kirjoittaminenkin jo helpotti.

Tänään oli toki vuorossa myös käynti raskauden vuoksi Tyksissä. Vauva kasvaa keskikäyrää ja kaikki oli ihan ok. Liikkui ja heilui kovin.  Ultrassa kaikki ok, vaikka olikin tosi kummallinen ja sosiaalisesti ihan outo lääkäri jolta en oikein tahtonut saada vastauksia kysymyksiini. Onneks siellä on ne ihanat kätilöt jotka tuntuu osaavan vastata paljon paremmin ja reippaammin:)

Hieman hirvitti näyttää tämänpäiväisiä sokerituloksia, nimittäin kokeilin aamulla nestle fitness-muroja (ja siis vain pienen määrän, luonnonjugun seassa). Ja ne ei kyllä todellakaan sovi diabeetikolle, enkä missään nimessä suosittele niitä kenellekään muulle. Mulla oli 1h arvo 9.7 joka on todella todella korkea, siihen nähden että paketissa lukee"sokeria 30% vähemmän". Melkoista kamaa siis, huh. Ja siis voin sanoa rehellisesti etten ole saanut mistään aamupalasta tommoisia arvoja, en edes puurosta tai vaaleasta leivästä jotka nekin on melkoista kamaa raskausdiabeetikolle. Ei taatusti ole mitään laihduttajan kamaa, normaalillakin ihmisellä varmasti aiheuttaa melkoisen sokeripiikin. Ehkä ainut milloin voisin niitä syödä, on ennen treeniä.

Parin viikon päästä on vielä kontrolliultra ja silloin varmaan lopullisesti päätetään käynnistyksestä. Sain muuten myös aika tiukkaan sävyyn vaatia mun labratuloksiani. Mun tietääkseni mulla on täysi oikeus saada ne tulokset, mutta piti oikein lääkäriltä saada erikseen lupa. Ja hyvä, että sainkin. Kilpirauhasarvot oli taas todella alakantissa. Tyksin viitearvo t4v on 12-21 (mitä alempi, sen huonompi) ja mulla se oli 12.3. Eli todella pienestä jo kiinni toistamiseen. Jossain vaiheessa se laskee kyllä alle sen alarajan ja lääkitys varmasti aloitetaan. Ei ole enää mun omia kuvitelmia. Tosi outoa kyllä vaan se, että pitää vaatimalla vaatia niitä omia tuloksia.

Mutta tämmöiset kuulumiset tälle päivälle:) Harmi, että toi kuoharipullo joutuu odottamaan korkkaamista pari kuukautta:)1 kommentti:

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!