Pages

keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Keltaista ja pinkkiä kuulumisia siis!

Tulin juuri Tyksistä viimeiseltä kontrollikäynniltä. Oli pientä aavistusta ilmassa, että ehkä synnytys käynnistettäisiin mutta en saanut armoa. En, en. Käynnistyspäivä olisi sitten 9.3 jos ei aikaisemmin synny. Tällä kertaa sain kyllä noottia sokeriarvoistani, paastoarvoista aika moni oli rajalla tai koholla.

Pakko se on katsoa peiliin ja myöntää, että alan olla aika uupunut jo tähän. 4-5 kuukautta vedetty tosi tiukkaa dieettiä ja nyt loppuraskaudesta leivänhimot on olleet ihan mahdottomat. Muutenkin ihan_koko_ajan on hirveä nälkä ja jano, enkä ymmärrä mistä se nyt yhtäkkiä johtuu. Ja vaikka joka ilta päätän, että huomenna jatkuu tiukka dieetti, niin sitten kuitenkin aamulla joku leivänhimo iskee. Aikaisemmat aamupalat kuten munakkaat ei tahdo maistua millään. Jos olisin laihiksella, tätä varmaan kutsuttaisiin repsahdukseksi tai sokerinhimoksi.

Nyt on ihan ihan pakko ottaa itseä niskasta kiinni ja repiä vielä ensi viikko tosi vhh-ruokavaliolla, koska sillä on vaikutusta syntyvän vauvan insuliinintuotantoon.

Kuvassa mun kynnet. Ostin Isadoran viime keväänä lanseeraamaa "geelilakkaa", joka ei siis ole uv-kovetteista vaan kuivuu ihan päivänvalossa. Kuivumisaika 3 minuuttia ja kesto hyvänä jopa viikon. Viime viikolla ostin ensimmäisen lakan ja nyt kävin Kicks'ssä ostamassa toisen purkin pinkimpää. On paljon mukavampaa kun lakat pysyy pidempään, varsinkin kun vauvan pyllypesut alkaa eikä ole aikaa huolehtia kynsistä. Sitäpaitsi tämä lakka tukee kynsien kasvua (mulla tuppaa lohkeilemaan kynnet tosi nopeasti).

Sain vihdoin tämän tyttären neuletakin valmiiksi. Tämä oli mun kevään projekti pojan villapaidan jälkeen. Langat oli tosi kalliit, mutta kyllä taitaa takki olla sen arvoinen. Puhdas merinovilla on niin ihana iholla:)

Joo, ja kyllä oli kamalan iso työ, varsinkin kirjoneuleen neulominen nurinpäin on ihan mahdottoman hidasta. Ja takista tuli varmaan pari numeroa liian iso, mutta onneks hihat voi kääriä. Napit tästä vielä puuttuu eli ne täytyis käydä valitsemassa. Toivottavasti neiti tykkää:)

Jäljellä on vielä tyttärelle kauluri tämän takin jämälangoista ja pipo. Ehdinköhän saamaan valmiiksi ennen synnytystä?:)

Tässä vielä toinen kuva tuosta kuviosta:)

Neulomisen ohessa zumbasin eilen melkein tunnin kotosalla. Tuntui jo siinä heiluessa, että vauva valahti alaspäin mutta lääkärin mukaan ei ole edelleenkään laskeutunut. 45 minuuttia ja paloi joku nelisensataa kaloria eli ei se nyt ihan normaali zumban kalorinkulutus ollut. Mutta hyvä pieni hiki ja hengästyminen riittää sekin mulle.
Kahvakuulaa ja lihaskuntoa vielä tälle viikolle tehtävänä. Olen myös taas uskaltautunut pyörän päälle, eli kuljetan lapset hoitoon fillarilla ja peräkärryllä. Kyllä siinäkin polkemisessa hengästyy ja saa vähän raitista happea:)
Ihan viimeisiä kyllä nyt viedään! Tsempatkaa mua nyt, että pysyn ruokavaliossa! Onneks ei ole enää viime viikon kaltaisia menoja, josko kotosalla jaksais paremmin.

 

 

2 kommenttia:

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!